Wednesday, July 23, 2014

Anak Ibu okey!

pagi sekalian alam....

ntah la... lately ni mata aku selalu nampak abg adam byk kesaam dgn muka aku...
ataupun sekadar aku jew yg perasan... lalalallaaaa... wat evala kan sbb nyew aku mmg suker abg aam ikut muker aku.... anak omakkkk la kan...

en somi penah tny dulu antara saper yg aku syg lebey?
honestly aku sama jew sayang sumer sama rata...
abg adam da besar cuma cara layanan jew yg berbeza. takkan nak sama jew kan dengan adeq2... nnt abg adam plak lambat matured!



nothing much nak story pun today... 

mood nak raya yg bebenor nyew!!

LOVE MY ADAM MUCH!!

Saturday, July 19, 2014

aku dpt kad raya!!


lebaran da semakin tiba... bakal berlalu la bulan ramadhan yg penuh barakah ini...

ok first of ollllll.....

*
*
*
terkejut nokkkk.... aku dapat kad raya...

dari seorang teman yg tinggal nyew x berapa nak jauh....


terima kasih awak.... 

sy sangat hargai nyew!

walaupun awak x mention nama awak sy kenal sign awak... syukur Alhamdulillah akhirnyew Allah makbulkan doa sy supaya ukhwah kiter akan mekar semula... buat awak sy hargai pemberian nie... susah payah awak guna pos... kan besh kalo kiter dapat berjabat tgn dan berpelukan bermaafan... sy jugak x larik dari kesilapan... sy jugak nak mintak maap kat awak... hope sebelom cuti raya ni kiter sempat dan berpeluang tok berjabat tgn....


awak....

since kedinginan kiter dulu, sy x penah simpan dalam hati pun... sy da lama maafkan awak... hope awak pun mcm tue... sy jugak mintak maaf yew... sy mmg mengharapkan ukhwah kiter ikhlas dan di redhai Allah... walaupun hakikat nyew sy tau amat susah tok kiter bersihkan persahabatan tue...
*
*
*
tambah2 lepas sahabat kiter berpindah ker seberang... sejak nie mcm2 versi citer sampai ke telinga sy... awak dan geng awak acapkali berkumpul wajib petik nama sy... setiap newbie yg join company kita, awak n d geng akan brain wash diorg supaya jauh dr sy... sehingga kan sy terpikir apa silap sy sehinggakan "tuan dan puan" terlalu membenci sy.... sy abaikan sumer nyew sbb pd sy... sy manusia yg lemah... mungkin yew ader salah yg sy buat tnp sy sedar... sy gak manusia biasa yg tak lari dari membuat kesilapan...
*
*
*
best caption ever 

"jgn kawan ngn zura.... dia budak busuk..."

"jgn rapat ngn zura.... nanti korang rosak...."

sedey nyew sampai mcm nie sekali korang cop sy... apalah agak2nyew dosa sy kan... 
jika benar sekali sy ader wat salah naper la x tegur sy? sy sedia terima teguran seperti dulu awak pernah tegur sy... sy x pandai jg anak.... sy bla bla bla....

walaupun pahit sy terima... sy senyap x lawan....

hny Allah tempat sy ngadu....


ok la sempena syawal bakal tiba nie, sy harap sy dpt luperkan segala kisah2 nie sumer... sy harap Allah makbulkan doa sy tok kembali jernihkan persahabatan nie.... 

buat awak... sy mintak maaf yew... ;-)
*
*
*

haaaaa.... nak raya la katerkan kan.....

preparation da siap... ni duit raya wajib tok anak2 sedara... yg lain pun ader tp x la sespecial mcm nie.... yg ni wajib d sediakn walaupun poket kempis... huhu!

last but not least...

aku tgh frust sebenarnyew sbb aku kena kerja raya ni!


Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers