Monday, June 17, 2013

Hati gembire biler HIFDZANs happy...

Alaaaa... normal la kan... mak mana yg suker biler anak asik muram x bermaya kan...

For me mmg sgt mencabar menjadi ibu pada HIFDZANs yg tersangat la aktif. Syukur alhamdulillah... diorg berdua sememangnyr anak yg bijak... anak yg sentiaser menggembirekan hati si ibu...

Si abg da mmg terkenal dgn hyper xtive manakala si adeq sedang belajar dan sedang menjadi pemerhati yg sentiaser belajar dari maser ke semaser. Ok da makin naik si adeq pendeq citernyer...

X caya? Aper ingat aku bohong ker... semesti nyer tidak... sbb si adeq da muler pandai protes. Si adeq da muler melawan... tarik rambut perkare biaser k.. part palibg best kalo si adeq yg bangun dulu... si adeq akan g serang abg yg sedang lena... si adeq suker tarik rambut.. cubit pp n pok pok manja kat muker si abg...

Aper jd kat abg? Opkos ler si abg akan menanges menahan kesakitan... lalalalala...

Thursday, June 13, 2013

Nak adeq yer....

Salam ketemu kembali...

Oooo lama nyer da x update blog nie.. sejak dua menjak ni mmg bz yg melampau... naper bz?

1) anak da dua bz layan kerenah diorg..
2) xder maser nak online sbb keje kat opis tersangat la banyak..
3) gaji baru jawatan baru tanggungjawab pun baru
4) malas
5) xder mood

Ok tak alasan yg aku beri nie? Sian plak kat anas biler pk2 balik...

Actually anas skrg da genap 9 bulan. Byk perkembangan dia yg x dpt aku share kat sini.. sedey sangat...

InsyaAllah suatu maser kelak aku ttp akan update perkembangan anas walaupun maser sudah berlalu..

Later aku akan update asal keja kat opis tue menimbun. Tersangat... sampai aku raser macam tersangat malas nak g kejer. Malas nak layan kerenah staff yg melampau.. malas melayan kertas2 yg sentiaser bertimbun kat atas meja... oooo sgt stressssss....

Back to pixca yg aku letak tue... anas da besar da... ok tak kalo anas ader adeq? Oooo instint ku bagai merobek hati... siab kat anas kalo betoi nak ader adeq da... tp tunggu la kalo menjadi next week.. hik hik hik...

Huaaaaa... takot nyer nak bersalin...:-(

Ok la ni sebagai intro permulaan. InsyaAllah esok aku akan muler update everday... aku cuber tok merialisasikan impian dan target... ngeee....

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers