Saturday, December 7, 2013

Buyuk nyew muker anak ibu nie......

Bucuk mcm manja..... itu la anak ibu yg ke2 ni haaaa... manja sangat walaupun hati nyew penuh dengan ketegasan... biaser la anak no 2 la katerkan... ibu xnak ckp anas garang sbb kater2 seorang ibu kan suatu doa... huhu... so better ibu ckp anas ni tegas org nyew dan baik hati... ngeeee....:-)

Ermmmm....
Anas pun da muler meragam sangat lately nie... mungkin dia tau yg masa tok dia bermanja da x lama lg... adik gugurl akan kuar xlama lg... mungkin kalo dia bijak berkater mungkin itu la yg hendak dia katerkan...

Ibu plak bertambah bz dengan kerja... sedey pun ader... sbb biler ibu penat d opis ibu nak rehat kat umah. Tp mana mungkin ibu dpt tok berehat melainkan waktu tido... so selagi belom tdo ibu cuber bermain berpolok bergurau dengan hifdzans... sbb ni jew masa yg ader tok bonding time..

Ayah...?
Ermmmm lg la x dpt d komen... bertambah bz plak hjg tahhn nie sehingga berminggu2 ibu dan hifdzans di tinggalkan.. tp apakan daya ayah pny tanggungjawab dlm kerjaya... sabaw la wahai anak... wahai hati... huhu!

Today sabtu... nak bawak hifdzans jalan x larat. So td singgah kedai buku pustaka beli buku tok adam. So dia ader benda nak buat ptg nie. Esok la baru kuar... sian kat diorg. Diorg nak p jenjalan... even ayah xde ibu harus la spend time dgn diorg... diorg pun nak jugak kuar dr daily rutin kan...

Ok la.. tu jew ibu nak update... hope kerajinan ibu akan terus bertambah tok berdiari di sini...

Happy weekend alls...

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers