Monday, January 21, 2013

Our 4th anniversary...:-)

Alhamdulillah... usia perkahwinan kami sudah sampai ke tahun ke 4...

Terlalu byk onak dan duri since hari pertama kami di ijabkabulkan...

Syukur, jodoh ini masih panjang dan mg Allah terus kekal kan si dia menjadi raja di hati...

Ya Allah, sesungguhnyer aku tidak inginkan kekayaan yg berjuta... cukupla Kau kurniakan aku kekayaan dlm bentok kebahagiaan, kesenangan, keimanan dan ketaatan yg teguh, kesihatan yg baik sepanjang hayat kpd kami... peliharalah zuriat2 kami Ya Allah...

Ooo Tuhan... aku sungguh sayang dan cinta kan suamiku...

Dial la teman....
Dia la sahabat...
Dia la musuh...
Dia la penawar...
Dia la rajun....
Dia la abg....
Dia la suami....
Insan yg teramat aku kasihi...
Insan yg teramat aku sanjungi...
Insan yg teramat aku hormati...
Insan yg teramat aku sayangi...
Insan yg sentiasa ku rindui...
Dan dia la insan yg teramat aku cintai...

Terima kasih sayang hadir dlm hidup ayg... terima kasih kerna menjadi ayah yg baik tok anak2 kiter...

Secebis madah buat en somi tersayang..

Abg,
Terima kasih kerna terus menyayangi ayg dan anak2... terima kasih kerna menerima ayg seadanyer....

Terima kasih yg x terhingga kerna membahagiakan ayg.. terima kasih kerna menjadi suami yg terbaik buat ayg dan ayah yg baik buat anak2..

Ampun dan maaf andai masih ader kekurangan... sesungguhnyer ayg nak abg tau yg ayg amat sygkan abg...

Semoga kasih syg kiter akan kekal hingga hujung nyawa:p

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Present???

Jujur aku bukan insan yg beruang... bulan2 duit gaji aku hny tunggal rm150 tok servive... sedey kan... tp xper... aku redha asalkan aku dpt menyumbang pader mak... selagi mak masih bernyawa... n hope akan terus bernyawa hingga aku sempat menghantar mak ke mekah...

# next entry aku story pasal prezen  plak ea..

Sehingga berjumpa di lain entry....

6 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi anniversary both of u!

-Sara- said...

happy anni awak.. :)
*comel je laki bini nii,..hihik

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Ibu Ann said...

singgah n follow sini...kita akan rasa happy bila dapat m'happykan insanx yang tersayang...hehe...jom join..http://kisahpondokkecil.blogspot.com/2013/02/kuiz-sempoi-i-like-navy.html

ibu_BatRiSya @wardah said...

hepi anniversary!
nmpk seiras...

tenku butang said...

hai.. salam kenal

follower ke : 783

done follow sini.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers