Monday, April 23, 2012

He's A BoY.... ;p

waaaa weee....

da lama raser nyer tak berpeluang meng update kan stories morries dalam blog usang ku ini...
hope selepas ni aku akan cuber tok mencuri maser nak update perihal si adeq AD kat sini...

mungkin umum sudah maklum yg aku da preggy..
nows, sekarang aku da masuk bulan ker 5 or lebey tepat lagi minggu ker 22...=)

syukur alhamdulillah sumer nyer berjalan ngn lancar walaupun kali ni alahan aku agak teruk...

mencari mood nak update ni bukan senang...
sekali td g scan, waaa... impian menjadi kenyataan...=)

apakah itu...

<< R.A.H.S.I.A >>


ok ini adalah petanda awal mengesahkan yg aku hamil...

2 line yg samar2...:p


yg ni pun kejelasan yg masih samar...

but after a few weeks... aku g cek doktor n doktor pun da sahkan yg aku preggy...
da hasillah buku pink....

perjalanan bulanan yg telah menjadi rutin...
every month kena g check up...

amik darah...

wat test air kencing....

dan itulah yg bakal aku jalani sepanjang tempoh kehamilan ni sehinggalah baby AD akan kuar nnt....=)


utk kongsi ngn sumer,

inilah baby AD...

jantina : baby boy.... syukur alhamdulillah.....


actually aku scan ni sbb nak cek kedudukan uri.
sbb last week g scan kat doktor kerajaan doktor tu cakap uri terlalu kat bawah..
agak membahayakan...

then td aku g la specialist nak dapat kan better explanation...
baru la faham bebenor...

pendek kater... its normal n will be getting normal once baby da nak bersalin...
n doktor said, no so worries.....

insyaAllah akan kembali normal semula...=)

ok la, aku raser mungkin ini jew sebagai permulaan... insyaAllah aku cuber update perihal si adeq AD times to times.... 

** sonok en somi dapat geng main ball lagi....=) tambah serabut la umah aku d buat nyew...!!

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers