Wednesday, December 19, 2012

Outstation Lagi..

Ooooo ok both hifdzan kena tinggal lg... sbb ayah kuar mencari sesuap nasi...
# ayat x boley blahh!!

Pg td before ayah g work, sempat snap few pixca for kenangan si ayah.. not for both hifdzan coz aper yg diorg tau ttg rindu kan... tambahan anas... wakakkaaka..

For adam mgkin ader terkesan la kot.. sbb adam since ader anas ni dia mmg lebwy rapat ngn si ayah... biler ayah xder muler ler hidup dia x keruan... td p bwk jalan2 kat kedai baby.. sekali kena pau plak ngn seliper thomas..

Melayang lg rm~~~~~~

Bukan berkirer ngn anak... tp berkirer kirer.. bukan kedekut tp xder budget nak bermewah mewah...

Naseb si ayah x sanggup nak marah.. hahaha.. bukan nyew dia x marah tp x sggp nak marah sbb dia jauh n dia faham benda2 tu sumer tok happy kan anak...

♡alasan♡

Dats y malam nie mcm agak bosan sikit.. aku plak penat kat oois sbb pack sgt otak nie.. ok nnt aku story pasal aper jd kat meeting td.. tp serius aku penay otak n aku stress... rela dlm keterpaksaan...

Tu sbb abg adam yg melayan n mengerjakan anas... hahahaha... sbb aku xder mood so aku kurang bersembang ngn anas.. syukur abg adam replace me to sembang2 ngn anas...:-)

Ok la, mater aku da kuyu... i need a rest..

Nunite sumer♥

1 comment:

deno said...

comel betul dua hero kat atas tuu

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers