Monday, December 17, 2012

♥ kaseh abg hingga ke syurga ♥

Ohhh sungguh hati ku tersentuh acapkali lihat gambar ini... mana kan tidak, kaseh si abg pada abg mmg x ader batasan nyer...

Alhamdulillah abg adam sgt sayangkan anas... mmg boley aku kater kan abg adan mampu nak protect su adeq..

Sejuk hati aku andai kater abg adam mampu menjadi abg yg tau jg adeq2.. zaman skrg ni mcm2 kan boley jd.. hope sgt abg adam mampu jd role model yg yerbaik buat adeq2...

♥ abg adam syg anas
♥ abd adam x bg org amik anas
♥ abg adam akan jerit kalo org lain dokong anas
♥ abg adam akan marah kalo org lain sentuh anas...
♥ abg adam akan cium anas setiap saat kalo aku alpa...
♥ abg adam akan polok2 anas acapkali berkesempatan..
♥ abg adam akan cuber dokong anas if aku x prasan...
♥ abg adam suku cium anas lelama sehingga kan anas rimas..
♥ abg adam tiap kali terjg dr tido x kire siang or mlm dia akan cr anas dulu tgen dia cium then dia boley tdo blk......

Itulah abg adam... kalo la aku bg green light tok dia dokong anas, kompkm dia akan usung anas ke mana sajer dia gie... kussss semangat....

"Aku kan abang"

Kalo la abg adam faham kater2 tue komom dia akan guner.. :')

K la... hope abg adam akan selama nyer tempat anas n adeq2 berlindung... biler abg dpr protect adeq insyaAllah la ka  adeq2 selamat... huhu...

Nunite sumer!

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers