Tuesday, October 2, 2012

Anas Hifdzan First Day Out :p

~{ CoMeY ✗ SaYer }~

Ok.... Anas da langgar pantang!!

Yups!! G jalan2 :p hehehe... Xda la g jalan..

Tp g anta ayah ker teluk intan... Ayah nak balik manjung naik bas. Dr umah opah xder bus direct ker manjung...

Ayah nak p KK dis thusday. So ayah tinggal kan keta kat ibu. Senang ibu n opah menjongkit =)

So nak d jadikan citer, terpaksa la ibu gagah kan diri, (walaupun xcited nak p jalan2) bawak keta balik dr teluk intan... Kalo ikut hati mmg nak p jalan bagai... Tp anas belom cukup kuat tok d bwk bersiar2...

So pas anta ayah ke stesen bas, kami pun terus balik! Waaa... Da lebey sebulan x bwk keta raser mcm bwk bas jer... Wakakaka! But ibu managed to safely arrived home...

Alhamdulillah... Sepanjang dlm keta anas good boy. Tdo jer... Sbb ibu x mahir lg bg nenen dlm keta plus nenen ibu masih ader saki baki sakit affect dr niple cracked tu.
Abg adam pun tido sama... So dalam keta mmg aman damai... Sampai umah ibu terus melepek. Sbb penat drive keta. First time kan... **ngengada :p

Ok la, hope both "HIFDZAN" akan terus membesar bagaikan juara dengan rahmat dan lindungan Allah... Ibu ayah sayang korang berdua... InsyaAllah, nnt ibu da habes pantang, kiter jalan2 bertiga plak kat manjung...

Lambat nyer nak habes pantang... Today baru day 28... Another 16 days to go... Pas tu merdeka!!!

Tp mesti da x best, sbb kena balik manjung, jauh dr mak, kena start keja, kena urus kan "HIFDZAN" sendirian... Oooo nooo.... Sades nyew... :-(


<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

Waheda Mahazer said...

hai ..anas untie here!!! chomel sungguh dia!!

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers