Friday, October 12, 2012

Anas Hifdzan ~ 5kg@age 1 month :p

Alhamdulillah....

Sebulan telah berlalu... Macam2 hal masalah dan juga problema yg telah aku lalui dlm menempuh dugaan berpantang...
** tp perihal berpantang nnt2 la aku story ea..

Today mood nak share pasal my 2nd HIFDZAN yg da sebulan... Bahagia sgt sbb adeq anas membesar dgn chat walepat liat :p

Cer tgk gamba adeq anas tue...

Saper kater ✗ comey, nyahhhh jauh2 dr blog sawang aku ni!!! Wakakaka... Alaaa xmo ngaku ler tu adeq anas comey! Opkosssss, ibu maner yg nak kater anak dia ✗ comey kan... Tp adeq anas mmg comey dlm gambo ni...

Haaaa... Ni nak pecah rahsia ni... Gambo ni d snap maser p anta ayah ari tu.. Comey ✗? Comey ✗?
Ibu nak pakai keta, so ayah kena balik naik bas. Dr umah opah tapah xder bas, so kami p anta ayah ker teluk intan... Hehehe :p

Alhamdulillah, dlm tempoh sebulan ni adeq anas sgt behave. Even niple aku bermasalah, tp adeq anas boley d bawak pujuk... Sakit woooo bg nenen biler miss B luker! Allah jew yg tau betapa sakit nyew...

Yups, mmg agak menyenang kan adeq anas ni... Tp beza nyew dengan abg adam, adeq anas mulut bising!

Ngeliat bising!

Nguap bising!

Pakai baju bising!

Beyak kencing bising!

Nak nyusu pun bising!

** bukan nanes tp bersuara... Bunyi2 mulut dia kalo ader xtvt yg dia sedang lakukan! Abg adam dulu stakat uuk eek jew..

N pantang kali ni sepenuhnyew aku d jg oleh my mum... So the very the pampered kater hubby aku! Alhamdulillah keselesaan bersama mak sendiri ni lain.....

~~KuNinG~~

Syukur ke hadrat ilahi, pendek kater adeq anas selamat dr kuning. Bacaan pertama 11 then turun 10 then turun 9 then 8.. KK manjung kater free dr kuning tp biler blk tapah diorang nk bacaan mesti 5 d hari ke 20. Hari ker 14 bacaan kuning anas 5.4... N alhamdulillah d hari ker 20 bacaan turun ker 4... :p

N now, insyaAllah boley d katerkan adeq anas membesar dengan chat... N opkos as mom aku doakan adeq anas akan terus membesar bagaikan juara! Boley menjadi khalifah Allah yg sempurna...

☺ooº°˚ ˚°ºkªªý. Laaaa.... Jumper lg!!! :-)
<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

AnneRaini said...

comel2...kite sama dlm pntg dah bawa kete..hehe

Z@i Z@mR33 said...

Tomeynya....

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers