Sunday, September 2, 2012

Ready To Check In :p

Hati makin debar2....

✗ tau aper sebenarnyer perasaan yg sedang aku raser... Tp sedikit sebanyak segalanyer bercampur... ✗ sabar nak pelok baby yg aku kandung 9 bulan lebey ni... Tp dlm maser yg sama takut yg amat sgt nak tempoh saat melahirkan...

Dlm kotak pikiran aku, mampu ker aku bertahan menanggung sakit melahirkan... Wat eva it is, aku mengharap bantuan dr Yang Maha Esa :-) sokongan moral dr hubby tercinta, mak tersayang dan juga anakanda adam...

Alhamdulillah, mlm td hubby berkesempatan tunaikan solat sunat dan buat kan air yassin tok aku.. Wlwpun aku tau hubby kepenatan baru pulang dr work kol 9.30pm td... Thanks syg...

Habes ikhtiar hubby, hubby dtg pelok aku... Bgtau dia maafkan slh silap aku dn halal kan mkn mnm aku... Aku sempat gak pesan kat hubby, in case jd paper kat aku jgn abaikan adam n baby... Tatang la anak2 didik jd anak yg soleh... Jgn pisahkan dgn opah... Yer la proses melahirkan ni kan ibarat perang antara hidup dan mati:p

Wakakaakkaaa!!! Feeling terlebey!!!
** sayang hubbyku, kalo abg baca entry ni, ayg juz nak abg tau ayg syg abg sgt2... Terima kasih sbb membahagiakan ayg... Ayg mintak maaf sekali lg atas salah silap ayg selama nie ea... Hope ader umur yg panjang tok kiter terus melayari bahtera kebahagiaan kiter...

** buat mak tersayang, thanks teman ya hingga ker saat nie.. Hope doakan supaya ya mudah bersalin akan d makbulkan Allah...

** buat kengkawan dan kenalan yg d kenali, ampun maaf d pinta yaaa!

Ok, bertemu di lain entry. Doakan segala nyew d permudahkan yer... InSyaAllaH, di izinkan Nya, nnt aku post entry biler da 'check in'... Biler da dok sensorang lagi la otak ni buntu kan... So luahan di blog ni la akan jd kenangan tok maser depan...


<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers