Saturday, September 29, 2012

Berani Jumper Doc Gigi ~ Adam Hifdzan

Malang mmg x berbau!

Itu ungkapan yg biaser kiter dengar. Betoi ✗?

Ok nak citer pasal bg adam plak... Asik pasai adeq anas jew kan...

Last raya ari tu, kami p jalan2 ker key el. Memandang kan tanda2 nak bersalin masih x ader..

So maser kami singgah umah uncle hamdan tu, si abg adam ni bermain lari2 dgn qushairi. Anak pak teh...
Lari pny lari ~ gedabommmmm!!!!

Perlanggaran pun berlaku.... Memandangkan abg adam lebey tinggi dr qushairi, so gigi abg adam berlaga la dgn dahi si qushairi... Terus la bingit seantero rumah dengan tangisan dua sepupu nie...

Aku wat2 ✗ nampak jer. Sbb kalo aku terus nuju ker abg adam kompom suara abg adam akan menjadi 2 kali ganda :p

Dahi si qushairi benjol mcm tanda org mukmin tu, yg abg adam plak ntah mcm maner ntah gigi boley senget! Wakakakka!!!

Darah plak nitik2.. Berderau gak la tp wat2 maintain cool sbb xmo bg mak nebes... Kalo mak nebes kang lg hancusss... :p

Si ayah pun dokong adam bawak p kumur2 ngn air garam.. Skali tgk gg senget tergelak pung ader! Sian anak ibu... Itu la reason naper ayah bwk adam jmp doc gg.

N alhamdulillah, adam maintain cool biler berdepan ngn doc. Seriau gak kalo ngikut aku yg fobia doc gg. Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ :)...tgk la gambo adam tu.. Cool jew kan..

Caya la abg adam! Ibu tabik spring kat adam...=)

<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers