Monday, September 3, 2012

Already check in... Sayu:-(

Sadis.... Sayu....

Itu la prasaan aku lepas melambai kepulangan anakanda tercinta Adam Hifdzan, opah nona, opah atok n especially hubby...(^• _•^)

Tambahan adam melalak menanges! Sadis nyew hati ibu nie... Tp cool depan opah. Sbb namo opah riso...

Nak nyew opah dgr explanation doc td. Doc ckp kalo first induce x jln, baby ok dia akan bg 2nd induce. N kalo ok aku ader rejeki dliver normal... Tp kalo xder laluan gak terus operate....

Tu yg lemah dongar nyew tu.... Rite now aku sensorang... Baru la raser dunia ni kosong. Sbb aku xder raser sakit2 lg. Esok x tau ler kan... Baru la raser ketiadaan putera hati... Terngiang ngiang lagu najwa latip... Kosong Kosong Kosong...

Ermmm ntah la... Hati makin berkeceramuk...
Ya Allah, aku mohon pader mu Ya Allah, permudahkan la segala urusan ku... Bantu la aku dlm mengharungi dugaan mu ini... Aku lg hina mohon d perkenankan mg aku mampu dan d beri kesempatan tok dliver secara normal...

Skrg da kol 12... Td scan lg ngn doctor pompuan india. Baik doc tu. Luper nak tgk nama dia aper. Dia ckp anggaran berat baby dlm 3.5 +/-... Tp level of air ketuban tgl 6....

Bertambah la sadis hati ni... Sok pg baru tau aper naseb aku.. Dlm hati x hbs2 doa mg aku d beri kekuatan tok beranak normal. Mmg la operate pun x ksh tp aku mohon sgt2 d beri rezeki tok beranak normal andai itu yg terbaik tok aku dan juga baby....

☺ooº°˚ ˚°ºkªªý. Aku nk tdo dulu sbb kol 4 sok pg doc nk wat ctg lg sekali. Hope baby kuat dan same2 bantu membantu:p


<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

NurShahFamily said...

hope semua berjalan lancar ye... ameen .. waiting a good news...

εïз mummyHaza εïз said...

take care ye zura.. semoga semuanye selamat & berjalan dgn lancar...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers