Friday, August 24, 2012

He's a big bro.... Raya sakan...

Salammm aidilfitri sumer!!

Amacam korang nyew rayer? As u all know, aku still belom meletop lg.. Allah n adeq beri aku kesempatan tok beraya!

Amik kau, 2 kilo aku naik minggu nie... Sumer nyew d sbb kan penangan raya...

Rendang!
Lemang!
Serunding!
Ketupat!
Kuah kacang!
Dan yg sama waktu dgn nyew.... :p

Even due aku belom sampai, tp hajat d hati nak deliver awai. Tp Allah maha kuaser... Dia lebey tau aper yg telah Dia rancang!

Rayer ni sempat gak aku ke key el... Rayer umah abg aku kat sana n sedare mare yg ader kat sana. Tp azab beb dok lama dlm keta..

Baru la aku tau aper tu lengoh pinggang n lengoh montot... Mmg azab!

Btw, kesempatan ni aku nak wish eppy eid fitri. Maaf zahir batin. Kalo ader salah silap aku dgn readers sekalian. Aku pun x tau saper yg bacer blog aku ni ha, tp kalo yg membaca tu ader tersinggung hati, aku mintak maap ler...

☺ooº°˚ ˚°ºkªªý. Esok aku wat entry lg yer... Taking gud care cumer!
<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers