Friday, July 27, 2012

Seranggggg.........

adoyai....
abg adam ni semakin lasak ler plak...
sejak dua menjak nie abg adam owayz main serang2 ngn si ayah...

pantang nampak si ayah landing atas katil terus d henyak nyer si ayah...
ibu yg baring kat sebelah ni pun kecut peyot d buat nyew...

bukan aper, biler da start main abg ni bukan nyew tau nak pk ibu yg tgh baring sama..
budak ler katerkan...:p

keadaan bilik usah cakap ler..penat jew opah kemas cecantik last time..
abes2 abg adam n ayah sepah kan tak sampai seminit...

hehehe...
mesti tertanyer2 kan naper opah yg kemas kan?
sebab nyew....

aku da mmg tak larat da bab ngemas ni...
last week yg opah dok seminggu ngn aku tu, time en husband tak ader
opah ler yg kemas kan semula keadaan umah aku yg serabut aku buat sbb pindah kan almari sumer ke belakang... plus aku susun semula katil bg bercantum katil aku n jg katil en hubby...
kalo tak kami tdo asing2... sian ler plak kan... 

tp biler da start kalih2 pehtu da tak larat, opah ler yg nyudahkan nyew..
siap belikan satu rak almari tok kenkain lagi..
then dia belikan box2 tok aku simpan brg2 yg da tak mo guna..
contohnyer menan adam yg melambak tu sumer aku da masuk kan dalam box.. bukan adam xmo main sgt tp lately ni adam suker benor ngn dinosor diew tu... tdo makan mandi sumer nak ngn dinosor. 

then main tembak2 ngn ayah...
ball pun da jarang main sbb adam more pader main serang2 plak sekarang ni...=)
happy kot sekarang en hubby owayzs ader kat umah..
kalo tak tu seminggu sehari jew dapat jumpe...^ _^


see, tgk ler tue.... 
anak n bapak sama naik..

tak tau penat plak tue..=)


naseb ler aku ader baby dalam peyot 
kalo tak ngn aku2 sekali dia henyak nyew...=)

pot paling dia suker biler si ayah nyer terlentang...
dia boley plak berdiri imbang badan then melompat2...


hahahaha
itu la citer nyew si anak n juga s bapak...

ok la peyot da berdangdut...
nak p buat taik mater jap...
kalo tak kompom kang aku berbuker...

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers