Thursday, July 5, 2012

Operation yg telah berjaya... Alhamdulillah...:p

alhamdulillah...
sumer da seperti sedia kala...

mmg gabra biler pk kena operate kan...

anis ni anak along yg ke4..
problem dia tdo berdengkur...

then setelah d nasihat kan untuk menjalankan operation
along n BIL setuju..
sbb kater doc bahaya kalo d biar kan... 
takut esok2 ader masalah yg lebey kritikal plak akan berlaku...


ni la along aku...
cool n steady! 


ni plak si kecik yg bakal d operate..
happy...

mungkin dia tak faham aper tu proses yg bakal dia tempuhi...
huhu!


see......
kegembiraan menyarungkan baju spital...

time ni da siap sedia da tok masuk OT..


senyum lagi er sayang....


da muler cebik!


just after operation....


nanges sbb ader raser sakit sikit2...


sian anak sedare aku ni....=(


yg ni plak siap kuar kahak kater along time dia batok...
oooo sungguh kesian...


ni la dier benda yg d operate tue...




ok la...

sumer da kembali seperti sedia kala...
td along kater anis da boley lari 2 da pun...

hope pas ni no more dengkur lagi yer...
boley jd penceramah bebas..=)

love u darling!

3 comments:

-Sara- said...

berapa umor anak sedara tu? nyway take care :)

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm..ny bby ada dengkur gak..ada gak dgr citer klu dengkur mmg bahaya n buat sesuatu utk hilangkn dengkur..aduss kena operate ni yg buat risau...tp sbb dia pompuan cmna pn kena usaha gak sbb nnt xmo dia malu la bila dh besar n xmo dia ckp kita xhirau mslh dia...huhuhu..nk kena jumpa pakar r plak ni...ari2 pakar de cek tekak dia...mmg problem dengkur....huhuhu...

fasham said...

eh kalo dengkur kuat kena wat pembedahan yer....

marilah membaca:

http://fa87.blogspot.com/2012/07/novel-kirana-aqila-chapter-2-persiapan.html

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers