Thursday, July 19, 2012

Entry Bergambo.... Siler layan dengan S.E.N.Y.U.M....

sebelom meletop hubby bawak aku bergumbira ler dulu...

off di kala weekdays...
semalam a.k.a rabu...

siap2 terus menuju tempat yg d rancang selepas aper yg patut d dahulukan settle...=)

mmg happening!

thanks sayang ku hubby...=)


tempat yg kami tuju...
membawa anak teruna kesayang bermain
sambil kami sama2 enjoy n meluangkan maser
merapatkan ikatan kasih sayang...=)


anak teruna kesayangan....
warm up dulu....=)

memula malu..
takut takut....


konon berenang..=)


ok ayah pun da muler join sama...


anak bapak ler konon kan...
kesayangan kami..


happy biler tgk anak n bapak happy...


bahagia kan mereka....


kemanjaan yg terserlah..

love both of you...=)


see...

manja sangat ler konon kan...


hehehe...
berenang d air yg cetek..


main2 berenang
walaupun banyak kali tertelan air...


see...
my anak manja berenang...
main air 3 jam tanpa henti ok...


sebelom balik, ibu pun nak enterprem gak...=)
mana aci kan ibu tak join main air...


si anak yg bertambah happy membasah kan si ibu...


cek kedalaman air sbb nak ajak si anak main slide yg ader kat situ....


hehehee.... 
muker si anank yg sangat enjoy...


siap dera ibu lg...
nak turun dari slide tu aku tunggu kat bawak nak bagi adam tak tenggelam dek air yg dalam...


adam enjoy giler..
memuler jer dia takut2...
biler aku n hubby join sama main slide dia ok..
n tak mo balik ok...


see... biler dia da berani...=)


aku stay kat hujung slide...
sbb kalo tak tunggu nnt adam terus jatuh dalam air...
kang asik tertelan air jer kejo nyew...


tak mo benti...
sampai la aku n hubby umpan nak p naik tren...
baru la dia ok n siap2 tok tukar baju...


see...
anak bapak...
tgk hubby pakai cap, baru la cap dia maintain kat atas kepala...
encem kan anak manja ibu nie...=)


ehsan dari pemandu tren...
aku mintak dia tolong snap...
n ni jer la satu2 nyew gambo kami bertiga yg senonoh...=)

sakan d atas tren...
nak p pusing jap..


adam nyer reaksi biler si ayah tunjuk itu dan ini...
memandang kan dia sendiri excited n da kenal setiap haiwan yg ader, 
so lg suker ler hubby melayan...

maner?
maner?

kalo dia tak nampak aper yg si ayah cuber tunjuk kan...
n biler da nampak, soklan dia pun macam ketapi...

dari satu soklan ker satu soklan...
pas satu d jawab bersambung ke satu soklan yg lain yer...

penat nak bg explanation sampai adam kater ooooo....=) 
but, kami bersabar sbb kami tau otak dia tgh berkembang..
means dia sangat pandai berpikir n matang dalam memahami sesuatu...!


stop sekejap menyaksikan tiger feeding=)
part yg paling adam best!

excited sambil tepuk tgn biler tgk tiger ni makan...
lompat sambil makan kompom la happening kan...
aku yg da tua ni pun baru first time nengok...

untung anak ibu ni kan...=)


ok, kami da nak berangkat balik da...
da penat...
konon si adam nak tpon opah nona nak story dia naik tren n tgk tiger...=)


my hero wif big cat...=)


ok sumer...
kami da nak balik....
da petang da...

kena cepat sbb ayah ada dinner malam nie..

so kami pun bergegas pulang lepas penat spend time together...
yg pasti hero aku ni kepenatan yg teramat sangat hinggakan masuk keta terus lena...

tak ketinggalan si ibu ok...
ibu pun tido sama....

wat eva it is....
thanks ayah bawak kami bergumbira...

jgn luper lg satu trip before ibu letop tau...
jusco pengkalan seksyen 18 ok...

~~~...with love...~~~

2 comments:

haffizmohdnoor said...

wah bestnyerr... Apis follow blog yg cantik nie :)

Puteri Satu said...

salam kenal dari akak :)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers