Thursday, June 21, 2012

Welcome to the world.... ~~~~ NUR AINA SAFFIYA ~~~~

Alhamdulillah....

DOB: 20 JUNE 2012
~30 Rejab 1433
POB: Hospital Seri Manjung
Kelahiran: Normal
Berat: 2.6 kg
Time: 5.11 am

~~~ "NUR AINA SAFFIYA" ~~~


welcome to the world my dear!
waaa....
ini budak sungguh comey kan....:p

tahniah to azrul & anith atas kelahiran cahaya mata yg sulong...
semoga aina menjadi anak yg solehah yer...
sayang sama kamu!


yup!
baby ni sangat comey...
kocik macam mak ayah dia....

sungguh cute pendek kater....


baby ni da pandai nenen ok...
dah beyak..

hope jauh la dari kuning...
so today boley la pulang ke rumah atok d bota....=)


dak tecik ni da kelaparan...
nak nenen...


kasih seorg ayah...!

moga kehadiran dak tecik ni akan lebey membahagiakan si ayah n si ibu....=)

p/s: en hubby cakap, ni yg tak sabar nak tunggu baby MAH kuar... sbb excited tgk baby tecik ni...=)

gambar edit by me/2.30pm....


so cute....:p


comey....=)


hehehe... dia kena bedung ngn ibu....
org tua2 kater kalo kena bedung ni cepat besar n sennag jg...
plus ley ar ibu berehat...=)

yg lelaki gagah perkasa kat belakang tu la, my en kesayangan...
tak sabor katernyew nak tunggu baby kuar...
excited gak nengok muker en hubby...

sabar yer sayang...
turn kiter tak lama lagi...
nnt main la puas2 yer...

love you much!


see.... baby aina ni kuat nyusu... ibu nyew kater malam td baby aina nie tak mo tdo... nak memerap n manja2 gitue... hehehe.... yg paling best td doc kater kuning tak ader... 

kuat nyusu dak tecik nie... tak per, kuat2 nyusu nnt cepat besar ley la melaram ngn baju yg ayah ibu belikan ea.... anak gugurl ni kan comey bergaya ngn mcm2 pesen...=)

hope aku pun esok2 ader rejeki memiliki cahaya mater gugurl... insyaAllah....=)

so probably ptg ni boley discharge...=)

so ptg ni kiter jumpa lg kat umah atok bota ea...!

1 comment:

Salina@IbuAqil said...

ALololololo!!
Comelnya..
Geram..
Tahniah pada new mom & dad.. ;D

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers