Tuesday, June 12, 2012

Spiderman vs Adamman

Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ :) ....

Ini lah jiwa aku... Ini la permata hati aku...
Saat aku demam dia la peneman, dia la pengubat segala sakit yg aku tanggung...

Pandai amik kain n tuam tgn aku yg bentan...
Tp biler dia lapar, perlahan usap pipi aku bgtau aku "peyut adam sakit"...

Aku tau dia lapar sbb td last makan kol 1.30 lauk yg ibu pengasoh anta... So aku gagah kan diri bgn n wat lempeng... Nak masak lain lauk xda, but yg best M.A.L.A.S... Aku bancuh horlick bg adam cicah ngn biskut....

Oooo sungguh sian adamman ibu nie... Aper nak buat si ayah x penah ader tiap kali aku d duga dgn keadaan kesihatan yg x stabil... Tp adamman ibu ni gak la yg menghiburkan aku even kdg2 buat aku hilang sabar....:p

Ermmm... Ikut kan nak balik umah mak jew... Dok sorg2 sini sgt membosankan... Kan best kalo aku x keja... Mmg perlukan duit tp biler dlm keadaan skrg sgt perlukan mak utk di pampered... Da hubby outstation manjang kan... Mak jew la harapan nyew... =)

Aku nak p mandi sementara adamman aku ngah leka... Peyut dia da kenyang senang sikit... Adamman aku ni pandai n bijak... So sgt senang aku nk jg... Dats y aku x anta adam p umah baby sitter even aku x larat... cuma nyew, adamman aku ni sgt manja... Hope nnt da ader adeq, adamman akan lebey matang...

Ibu syg sgt adamman!

Adamman - Penjaga ibu!

Adamman - Peneman ibu...


<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers