Wednesday, June 13, 2012

Secret Recepi.... :p

salam sumer.....

ermmm.... hidup yg sungguh membohsankan.... nak balik umah pun tak ader saper.... so dats y aku update blog dulu before pulang ke rumah...

td da order nasi bungkus kat "Stella Corner"

only for adam... sbb aku malas tahap cipan tok memasak... balik aku adalah untuk rehat dan tido... rumah yg macam tongkang pecah tu aku ignore jer sbb tahap kemalasan dan kerungsingan aku da di tahap yg membahayakan....

so td biler Mama Emir cakap pasal SR, terus aku setuju jer tok merembat n menyambar....=) lari budget....:p tak per hubby balik nnt nak pau dia sbb byr claim aku yg beliau pending lagi.... lalalalalalalalaa....


ok tak rembatan aku? bukan tok aku sorang k! yg ader pisang tu aku punya... and selebih nyer adalah kepunyaan mama emir dan juga cik sharifah....=)

naik opis sekali adap jer k! offer kat member yang lain? NOT AT ALL!! kejap tak aku... ader aku kesah? yg penting baby happy dapat makan SR..... 

** ops adakah si baby mengerti apakah itu SR? tepuk dada tny selera.... sowi yer baby... ibu mmg mak lahap... kuat makan.... 

comel tak aku?
*
debab tak aku......:p

hahahahahahaha.... ini la aku waktu ini dan ketika ini.... siler jgn gelak guling2 ok.... kang terima badi kedebaban aku baru ko tau... kering2 tak sedap pelok .... kater en kesayangan ku..... **alasan semata2....

yer aku tau aku da debab.... ko aper peduli.... janji aku happy... janji aku sihat....=) baby sihat.... yg paling best nyew aku menggayakan tudung baru....=)

tp tak mampu la nak rembat Pearl Haya.... aku pakai cap ayam jer... De Salma.... tp tak tau ler kan kalo tetiber raya kali ni en kesayangan nak sponsor Pearl Haya.... wakakakaka....=) beliau ader cadang kan soh aku pakai shawl.. siap bg link nak sponsor... tp ikhlas aku tak mo pakai shawl sbb aku tak pandai menggayakan shawl....

kang elok2 aku ader bujuq sikit langsung terus bulat macam doreamon... so sayang, ayg tak mo shawl k.... ayg nak tudung Pearl Haya.... sekian terima kasih....

comel tak anak ibu ni?
*
*
SUNGGUH C.O.M.E.L KAN....

hehehehe.... adam ibu mmg sangat comel... banyak akal... banyak pandai.... sumer nyew dia la.... dia jugak la peneman ibu yg setia... takkan sekali ibu tinggalkan adam dalam aper keadaan sekali pun....

ok la da pukul 5.47 as now... aku nak balik... order pun da siap... sian adam lambat... kang nak amik dia n pusing2 jap beli kan soya, then balik... lepas isyak aku nak tido...=)

k peeps peeps!!

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers