Sunday, June 17, 2012

Prezen da lengkap.... Istimewa tok baby Mak Ngah Anith...:p

ok nak citer cikit pasal preparation gift birth tok baby mak ngah anith nnt...

nilai RM yg d laburkan bukan menjadi ukuran, cukup la aku luahkan ini la yg yg termampu n terikhlas yg aku mampu sediakan... aku pun buat ansur2...=)

bukan aku beli sekali rap.... aku beli sikit2, acap kali aku beli barang tok baby aku yg dalam peyut nie...

hope sangat2 nnt, biler sampai kat tgn mak ngah nnt, dia akan suker... nak beli kan yg mahal2 n canggih manggih aku tak mampu... aku beli ala kadar yg termampu n sama macam baby aku punyer....

walau pun tak seberapa, tp aku ikhlas tok SIL kesayangan ku ini...:p hope anith suker yer... insyaAllah....



ni jumper aku beli kat kedai baby kat manjung jer...
maser aku beli bj tok baby ari tu, aku rembat satu tok baby anith...

yg ni size newborn...
hope boley la pakai nnt dalam pantang...


yg ni plak bedung dua helai..
printed lagi tu.... sajer jer tak amik kaler pink sbb yg lain da byk sagt pinky..
so nak bg kelainan aku pilih kaler purple flower n doll kaler kuning sikit...


yg ni plak barut 5 helai yg same sumer nyer...
sbb aku pilih sama, design yg lain aku tak berapa kenan...
yg ni jer aku kenan...

hope anith tak kisah ler...:p


yg ni plak....

<<< CLOTH DIAPERS >>>

aku nak cuber pada baby nnt...

tergerak nak beli lebey mana tau anith pun mungkin berminat nak cuber...
so aku bg dia 2 pcs...
insert pun ader dua...

satu jenis printed n satu g minky..

esok2 kalo dia kenan, mana tau dia ley la beli sendiri... 
nak cuber kena beli sikit dulu...=)


yg ni plak beg baby organizer...
comey tak?

still pinky....


last but not least...
toys tok main2...

actually ni balance hasil jual dulu..
(yg rattle tu)

yg spider tu aku beli asing sbb mmg tok tujuan bg prezen kat kengkawan...=)
n ni pcs yg terakhir...

yg sama gak aku kasi kat mr loi jr n adeq emir...=)

ok la tu jer kot tok today...
sayang korang sumer...!

1 comment:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers