Tuesday, June 12, 2012

Lunch Delivery

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Mood sgt melayang today.... Ntah la, bagai angin taufaun dtg meniup... Dpt panggilan sekadar melepas kan hemburan amarah... Da la x sihat =(
Alhamdulillah, ader gak insan yg prihatin nak menghantar makanan... Even saat ni aku sgt lapar... Tp selera aku da d bawak jauh....
Timer kasih kmila sbb concern dengan ketidak adaan en hubby, dia dtg menghantar makanan... Menu feberet tp biar la tunggu adam bgn sekali kang baru makan bersama...:p
Badan da x panas... Tp kepala weng weng lagi... Tgn yg bentan masih terasa. Dek sentuhan bola main ngn adam semalam... Ringan jer tgn nak makan panadol tp biler pk pasal baby, aku batalkan niat...
Semalam, g checkup... Ermmm... ƪ‎​​‎​(-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩__-̩̩̩-̩̩̩-̩̩̩)Ʃ gak sbb kedudukan uri masih d bawah walaupun x nutup laluan baby. Tp hati masih riso... Doktor advise, start from now, if ader setitik darah pun, aku perlu refer ker spital... *** ops baru teringat buku pink kat opis.... :p
Aku dpt label kuning lg sbg tnd dlm pengawasan. Doktor mmg riso sbb kalo uri turun tutup laluan baby nnt ✗ boley dliver normal. Kena operate... For me mmg mengharap aku dpt deliver baby MAH secara normal, tp andai telah Allah takdirkan tok d operate, aku pasrah...
Waktu ni gak! Hubby bz kemain... Since ahad kuar n khamis balik jap tkr stok bj then nak ke langkawi plak... Sampai isnin... Ermmm... Camner ea kalo aku sakit time hubby xda? Saper ea nak tolong aku? Saper ea yg sudi tolong aku anta ker spital? Mak jauh :-( oooo sungguh menakutkan...
Tp mak slalu pesan, jgn pk sumer tue... Tu sumer kerja Allah... Allah akan bantu hamba dia yg selalu meminta pertolongan dari Dia... td lepas ckp ngn mak pun aku nanges... Ntah ar... Mungkin takdir hidup aku da mcm nie kot...
Yer la, hubby bukan g mana pun tp kuar g cari rejeki... Rejeki yg halal... :p da itu tugas n tanggungjawab dia kan... Org lain yg kena tinggal bulan2 pun ader... Bertahun pun ader... So berserah jew la pada Allah...
☺ooº°˚ ˚°ºkªªý., aku nak sambung tdo... Wanna join.... Hehehehehehe... Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ :)
** buat beliau yg suker baca blog aku n suker buat onar tu, timer kasih byk2... Aku hargai ko sbb x suker cbuk hal aku. Aku x marah ko baca. Tp aku marah sikap ko yg suke bawak mulut. Blog aku ni mmg tok sumer org baca. Aku tau saper yg hubby maksudkan tu, tp x perlu aku reveal kat sini... N pada aku, aku tulis sbb tok jd kenangan bukan nak kerohkan keadaan... So siler blah dr terus menjadi silent reader aku.... Baik ko update blog ko yg terus semak lg bersawang tue... Or get lost ever!!!
<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers