Saturday, June 16, 2012

Kena Pau Lagi..... Kerana Spiderman.......

hua hua hua....

morning sumer.... peeps peeps!!

ok al kisah semalam aku kena pau lg... padah membawa adamman ke pasar malam teluk muroh....=)

naper? sbb ibu kena pau bila mana adamman ibu nampak spiderman, dia akan terus teruja n nak grab.... even belon pun dia boley tunggu sampai ibu kater ok.... kalo ibu tak kater nak beli adamman ibu ni akan terus berdiri tegak melihat belon spiderman yg terapung apung tu...

but, syukur alhamdulillah adamman ibu belom pandai merengek nak kan sesuatu... sekadar meraih simpati dengan cara psikologi...=)) sungguh kasihan ini budak....

ini la baju yg adamman ibu rembat... kali ni d sebab kan kakak penjual tu pun dengan suker hati menukar kan pakaian adam, dengan alasan untuk mencuba, so ibu pun da jadi serba salah tok say No dari membeli baju n suar itu.... oooooo hhohohoho....

see, pakaian yg sudah d salin oley kakak penjual tu... sedang elok d gaya kan oley adamman ibu...:P


muker bahagia biler dapat baju spiderman nie....
pokai pokai...

naseb la bj pasar malam jer kan...=)


see ini budak yg suker julur lidah biler ngengada!


tersandar biler luker jatuh tue da muler ader raser sakit...=)


ni da sampai umah.... muker ngengader kan...?


adamman ibu ni sangat ngengader...
syukur la ibu ni sabar layan kerenah mu wahai anak...
kalo ikut amarah, alamat nyer kamu ni bakal d bubit setiap hari...=)


konon2 menyanyi sayang ibu ni...
konon pegang mic..

padahal pegal umpan tipu arwah atok...=)


lovu you much much my sweet heart...


ajak ibu main cak cak...
tp ibu malas nak main...=)


love much dis pixca.


acececeh.....:p


termangu sekejap...


ini lah gaya adamman ibu nak cleep.... konon nyer la... pas tu habes rumah dia kerja kan... hanger yg da elok d susun hanes dia terabur kan.... 

huuuuuuu.... sabaw jer la.....


adamman ibu terjatuh maser kat pasar malam.... ni la kesan nyer... luker ni tak nampak sgt sbb ibu da taruh bedak aiken... "ubat"... da cuci siap taruh ubat... so adamman ibu akan senyap n luper seketika pasal sakit tue....


ni plak kesan dua garis di lutut....
ayah cuak konon biler d bgtau adamman jatuh, terus sound ibu....
naper tak jg elok2...

ibu senyap jer... sambil tersenyum... 
biler da send gambo ni kat dia, baru ayah cakap...
ingat kan teruk....=)

insyaAllah kalo dengan ibu, adamman ibu takkan alami segala yg serius....
hehehehe... mana ader ibu yg sanggup tgk anak dia sakit kan...

even aku ngah sarat ni opun, aku sanggup main2 ball dengan adamman tau...

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers