Saturday, June 23, 2012

Ibu Mengandung da genap 7 bulan......:p


ini la wajah kecerian 2 org ibu dalam opis marina island...
aka
klizz dok sebelah aku ni ha...
kami sangat bahagia mengharungi detik2 preggy n hope sumer nyew berjalan ngn lancar..


dua ibu ngndung...
aku da genap 30 minggu n klizz plak da nak masuk bulan yg ke4..

sama2 excited tok tunggu cahaya mata kesayangan kami ni..
sbb nyer, adam kan da nak 3 tahun.. so da lama nak baby...
tu yg excited lebey...

klizz plak ni baby first dia..
so dia lg la lebey excited kan...

hope kami berdua selamat hingga ke perjuangan yg terakhir...
baby n ibu selamat...:p


2 anak dara dalam opis...
hope cepat bertemu jodoh so ley ar join mommy club!


see...
sorang da 7 bulan.. yg sorang g 4 bulan....

oooo baby.... cepat la membesar dengan jaya nyew ea...
sayang kamu baby!


ok la, kebetolan ni adalah last day for abbie...
chinese yg baju merah suar putih kat depan sekali tu...

yg baju kuning tu Head Finance & HR... aka bunga matahari..
paling d geruni d opis MI nie...

aku pun sama tapi x boley ar lebey2 sbb aku tgh preggy kan...
kang terkenan kang payah ler plak...:p

so to abbie: all the best!

2 comments:

mazni zainuddin said...

deer, baru nak update entry dgn gambar ni...huhuhuhu

-Sara- said...

happynya diaa :)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers