Thursday, June 7, 2012

Cloths Diapers ~~~ berubah untuk berjimat....

alhamdulillah....

insyaAllah da bertekad untuk merubah kewangan ku...
kewangan suami ku juga...

memandang kan today gaji,
so aku pun cepat2 beli dulu aper yg aku da plan....

this month, mmg da plan nak beli benda alah ni...
next month breast pump plak...:p

ok atas kehendak nafsu hati, aku pun memilih aper yg aku berkenan...
aku berkenan ngn design2 ni...

beli kat mana?

murah2 jer kengkawan... sebagai langkah permulaan sy beli 10 pcs dulu...
kalo serasi aku akan beli lagi after meternity leave...:p


korang meh la beli kat sini.... berbaloi2....:p


QQ MINKY
QQ PRINTED

ok la tu jer update yg aku sempat tok today...

insyaAllah nnt2 aku akan update latest persiapan tok baby MAH....

(* _  ')

2 comments:

Nigina said...

beshnya cantik cantik... dulu masa anak pertama gina pakai lepas tu dah tak pakai dah... kekadnag jer pakai... apalah gina nie ghehhhehee

Amieylee said...

wahhh syabasss...heee kita plak ada 4 keping je.

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers