Monday, May 21, 2012

Therapy Jiwa Kacau

Hi sumer.... Hehehe...

Almaklum la da boley update dr email kan... So laju jer la jari ni nak menari...

Td after work, aku terus amik adam n p therapy... "Shopping"

Byk gak rembatan aku kali ni... Naseb la kat manjung ni belom ada jusco or mid or klcc. Kalo ✗ skali shopping seribu habes...

Td sempat gak aku rembat brg2 tok baby... Aku sempat rembat kasut sepasang, bj tdor 3 pasang, set sarung tgn sarung kaki... N insyaAllah cukup tok rotate seminggu... Selain tu barut bedung topi sempat gak rembat... Sebenarnyer set ni sekadar nak ader yg baru tok baby... Bj2 abg adam masih ader lg... So boley pakai yg lama... Tp x syok la kan, baby pun nak yg baru...

Tok abg adam plak, mmg aku beli siap2 tok raya... Basic gak la... Bj raya aku rembat 2 pasang, baju tdo sepasang n bj pakai siang hari sepasang... So pas ni kalo nak beli pun skdar nak pau en somi jer... At least abg adam boley beraya wlw pun aku tgh sarat or mungkin dlm pantang....

Tp as tajuk mlm ni, aku beli gak potty training... Design thomas lg tu...
Nak ajar adam beyak kat toilet... Skrg ni adam yak kat lantai... So jenuh gak la aku jirus nyer... Hua hua hua... Hope menjadi la pelaburan aku... Wakakaka...

Biler bab bayar, mmg mcm air la... Mana ✗ nyer, hampir RM8 rat gak la habes today... Bukan membazir, tp inilah therapy tok jiwa kaco...

Sbb aper jiwa kaco, biar la aku telan sorang... Tp yg pasti aku happy n puas hati...
Abg adam plak siap pau aku spek mata hitam, ball pantai, gula2 tongkat...

Ok la, nnt aku update lagi! Yg pasti aku suker sgt dpt update blog aku sbb blog ni jer la tempat aku mencurah raser... Bukan nak bukak pekong d dada, tp ni la therapy aku yg paling best!

Korang nak ngater aku d persila kan... Aku dapat pahala... Hua hua hua.... Ni aku tgh tunggu adam yak sambil jari jemari aku menaip... Sungguh bahagia hidup ini...

K, aku penat giler shopping today! Pas basoh yak adam aku nak celeep! Papai sumer...


** aku x pandai nak attach gambar lg... Nnt2 aku cari tutorial ea, sbb ader yg ckp pakai wordpress pun better.. So nnt kalo korang ader tips ley arr kasi tunjuk ajar... :-)
<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers