Monday, May 21, 2012

Re: cuber update dr email....

Morning sumer!!!

nak annouce becar2 sikit....

""ni first entry dr my en bb.... from my email k!!""

ok excited nak update blog nie...=) sbb pas ni da boley update blog dari umah or wat so ever sbb boley guner from my lovely en BB.... aper guna ader En BB kalo tak utilize kan penggunaan nyer kan...


syukur alhamdulillah... terjumpa gak tutorial ni...

walaupun boley d kategorikan da ketinggalan zaman... tp aku tetap happy....=)

ader aku kesah!!

walaaaaweyyyyy!!!!!!

ni dia tutorial yg aku copy paste n tak ingat da aku jumper kat maner.... maap ler yer..... kalo ader saper2 nak ikut guner d persila kan juga ea.....:p

sharing is caring....



Belajar edit blog dari email hari ni.... I like.. Cek memang tak terror sangat IT ni.. hehe...

How to post entry blogspot from email:

1. Go to your blogger dashboard -> Setting -> Email & Mobile

2. At the Posting Options, put your password or any character in the box. For example : deemumtaz.abc123@blogger.com 

3. Save Setting

4. Go to any email (Yahoo, Gmail, whatever) -> compose new mail -> put the address (e.g:deemumtaz.abc123@blogger.com) as the recipient.

5. You can do it via PC or Mobile.... so easy...





2 comments:

amiey lee said...

hee wahh syabasss..kta plak ada bloggerdroid..tapi malas nak guna sbb tak puas heeee

.: iEyLa :. said...

install wordpress dr BB world pon ok jgk.. :)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers