Sunday, May 27, 2012

Baju Raya Abg Adam!!

Sejuk perut ibu sayang...

Sungguh comel kamu ini... Hehehe! Anak sendiri opkos la sumer ibu kater anak dia yg paling comey kan... Even ader budak lain pun, kat mater setiap ibu, anak dia la yg paling comel!!

Ok, berbalik pada gambo anak comey ni, ni la baju raya adam.. Heheehhehe!!! Cun ✗? Td pas ayah balik dr kerja, terus p serbu GENE MARTINO...

Rembat baju ayah sepasang n bj adam sepasang... Actually ader gak bj tok aku kain n warna yg sama. Tp aku x berani beli. Kang beli awai sgt kang ✗ muat pakai plak... So, aku decide ader rejeki hujung next month baru nak beli...

Bukan aper kalo buat nyer peyut aku naik mendadak ✗ ker rugi... So better tunggu next month... Mmg la x book, tp kalo ader rejeki ✗ kemana...

Abg adam ni pun kemain sonok nyer dia pakai bj melayu... Suker aku... Mcm anak org alim2 jew... Hua hua hua... Mana tau kot2 jd tahfiz ke esok2 kan... Hehehe... :-)

Memandang kan today, aku da melangkah ker minggu ker 28, so aku harap sgt by end of dis month segala aper yg perlu dpt d siap kan... Bukan aper, bukan nak kalut sgt tp kalo boley time poser nnt aku dpt byk rehat n cukup poser...

Buat nyer hubby bz cam tahun lepas mmg melangut ler adam nak beraya... So far alhamdulillah, aper yg aku rancang sumer nyer berjalan ngn lancar... Syukur gak hubby bg support... Kalo x saper nak jd banker aku kan...

Ok la tok malam nie... Aku da ngntok sgt nie... Nak kejer esok...

Z̶̲̥̅̊Z̲̣̣̣̥Z̲̣z̲̣̥źżžz̲̣̥Z̲̣̣̣̥z̲̣̥żž
=-? 
∏(=|/= /\__,
┏V̅‾‾‾‾‾‾‾‾V̅┓
=-? (=| =-? ♡ŚLεεp ωεll♡ =-? (=| =-? ahhhh....
ğ☺☺ϑ ήΐğŁђ.............

<ZuraZari> Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

1 comment:

amiey lee said...

hee dh siap beli baju raya kita belum settle lagi :)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers