Tuesday, February 28, 2012

Celebrate Besday Ayah.... 11/02/2012

cerita yg dah agak basi...

tp tetap aku nak coret kan kat sini sebagai kenangan suatu ketika esok.... 
kenangan tok diri sendiri jer=)

sbb nyer aku sendiri sudah maklum reader blog aku da semakin berkurangan since aku da jarang n da bukan kategori blogger tegar....


ni besday kek tok my lovely hubby....

actually ingat nak wat celebration gak, tp keadaan kewangan yg agak terbatas so aku wat secare kecil2 lan jer.... hope en somi hargai aper yg aku usahakan ni walaupun ala kadar jer... 

kuang kuang kuang....=)


alamak!!!! macam tersilap plak org yg nak memotong tue... hahahaha... actually adam plak yg sangat excited nak kaco n toreh2 kek tue....

adam, ni kek ayah la sayang... takkkkk ni kek adam la....

hahahaha... so pasrah jer la si ayah potong kek bersama si anak...=)


dulu maser zaman bercinta n sebelom ader anak, kompom aku mulut pertama yg en somi suap kan, tp sekarang da dua kali da en somi suap kan adam dulu... sangat tecik atie.... hua hua hua.... bak kater en somi, manja2 sekarang da tak ader da tok aku... sumer tok adam... 

telan air liur jer jawab nyer...:P


kesengalan yg melanda lepas masing2 da kenyang....=)

p/s buat tersayang....
abg, kalo abg bacer entry ni sekadar nak bgtau yg ayg rindukan abg... jiwa ayg kaco... mungkin pertelingkahan yg berlaku antara kiter ader hikmah yg Allah nak beri petunjuk... jarak yg jauh ni hope ader rindu d hati abg pader ayg, adam n baby.... hope syg abg pader kami akan kembali mekar... =(
jgn luper solat... 

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers