Saturday, December 31, 2011

Welcome 2012 (*__^)

salam tahun baru sumer....
waaa.... esok da masuk tahun baru....peeps!!

cepat nyer masa berlalu....
macam2 hal da berlaku sepanjang tahun 2011 ni.... pahit manis sumer nyer terlakar dalam blog ni... blog ni da jd diari peribadi aku dan insan2 yg aku sayang... segalanyer tercoret indah d sini... bukan tok bukak pekong d dada tp sekadar catatan perjalanan seorg insan yg menumpang kasih di bumi Allah...:P

ok la biler cakap tahun baru sumer akan ckp aper azam baru kan... same jer azam aku cam awal muharram dulu... aku harap segala aper yg aku hajatkan akan tercapai....

BABY BARU >>> alhamdulillah tercapai sudah and sekarang aku da preggy hampir 7 minggu...


RUMAH BARU >>> alhamdulillah... sudah melangkah... hope loan bank akan lulus...

n now, byk g yg bermain d pikiran aku tok pasang bermacam2 azam... tak perlu la aku share kan kat sini.... insyaAllah sekiranyer tercapai aku akn coret kan jua suatu hari nanti...

alhamdulillah, baby d jangka kan akan kuar pada bulan 8 next yr... n now aku da mula training adam tok say NO pada tekk... hope usaha aku akan berhasil...

mmg aku sendiri sedey tp aku terpaksa... aku sendiri lemah tok bg adam tekk.... hope adam kuat yer sayang... org kater akan demam la hilang selera makan la n so on... but aku tetap yakin jika d izinkan Allah sumer perkara tu akan terhindar... n aku begitu berharap adam akan kuat....

yes! adam pasti boley.... insyaAllah....

sayang tak nak susah kan ibu kan...?
hope adam akan membesar bagaikan juara!

erm aper lagi nak citer ea...

tak ader aper sangat kot.... cukup la sekadar aku ucap kan selamat tahun baru buat saper2 yg singgah ke blog cap ayam aku ni ha... 

akhir kata for last entry for this year.

buat suami tersayang, thanks kerna terus terusan sayang kan ayang.... thanks sbb sentiaser support n bg sokongan moral yg tak penah putus2... walaupun kadang2 bercanggah pendapat, bertikam lidah n bagai... tp kiter tetap d takdir kan bersatu... ayg sayang abg!

buat adam cinta hati ibu, ibu doakan adam akan terus membesar dengan izin n rahmat Allah.... sentiaser dalam lindungan Allah.... jadi anak yg baik yer sayang... ibu akan sentiaser berada d belakang adam walau dalam aper keadaan jua... hope Allah perkenankan doa ibu supaya adam membesar menjadi anak yg soleh, terpelajar n mampu berbakti utk dunia, agama, bangsa, keluarga da juga tok ibu n ayah!

buat baby dlm tummy, sihat2 yer sayang... moga Allah izinkan tok kiter ketemu next august'12.... lindungi la baby ku ya Allah... supaya lahirnyer nanti cukup sifat dan sihat tubuh badan, berakal n terpelajar... solehah!


akir sekali, salam sayang dan selamat tinggal 2011....

1 comment:

Nads said...

Hi dear, new readers here...seronok baca pasal ur hensem boy...umur sama dengan anak nad ;)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers