Friday, December 23, 2011

Abg ADAM bakal Ber" ADIK....:p

Salam Jumaat dunia...

Keberkatan malam jumaat dan juga penghulu segala hari....

sekadar mencoretkan sebuah kenangan yg pasti membuat kan ceria bahagia sepanjang hari....

Alhamdulillah impian bakal menjadi kenyataan....=)


ok la....

untuk pengetahuan kalian ""siler tgk gambar kat bawah ni yer!!!"

ok la... di pendekkan cerita....

mood aku sangat bahagia... lepas cek jer terus snap gambo n send kat my lovely sis yg sorang tu kat PD n sorg lagi tu kata nun tawau saner...

dua2 bahagia mendengar biter yg d khabarkan...

dengan en hubby lg la kan... mmg la dpt special pelokan muchuk muchuk!! manja manjer gitue... masing2 antara kami tersangat la happy... terlalu byk dugaan mendatang utk memiliki baby nie...

tp akhirnyer, impian jd kenyataan... aku bahagia.... suami juger begitu....

pg2 lagi da call mak bgtau kat mak... mak pun happy sbb ramai da yg keep on asking biler nak bg adam adik... sbb adam pun da almost 2 & 2 months this 24th Dec 2011...

so aku bersyukur sangat2 ke hadrat Ilahi atas kurniaan nie.... publish kat wall FB sekali berjela komen2 yg d terima.. masing2 tumpang happy dengan status aku pg ni... berkat pagi jumaat...=)

terus update status kat BBM... ramai gak yg wish tahniah n so on... ader yg siap bg tips mcm2 caner nak handle adam... opkos la kan, adam was very the very pampered with me.... 

but time is coming to persuade adam to be a good brother... n most important thing nak pujuk adam tok lepaskan TEKK....

perkara yg paling aku takuti....=(

but, i have to...

ok la berjumpa d lain entry....

doakan baby n aku selamat yer kengkawan... sayang korang sumer! 


2 comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers