Wednesday, September 21, 2011

Sangat Teringin Nak Ader Baby lagi....


ntah macam maner tangan ni boley sampai ke fanpage astronaut encem nie...

tertarik biler tgk gambar ni...

sangat awesome!

.
.
.

tetiber hati ni meluap2 nak ader baby baru...
sebelom nie macam pasrah jer walaupun aku dan en hubby sudah bersedia menerima baby yg ke2.. tp sedikit sebanyak gusar gak... bukan tak usaha tp masih belom d izinkan Allah...

.
.
.

shoh jauh jauh perasaan ini...=(



sweet sangat gambar tu kan? adam pun da nak masuk dua tahun next month so aku sekarang da betoi2 ready fizikal mental emosi kewangan sumer nyer da bersedia... 
Ya Allah, sekiranyer ader rezeki tok aku punyer pertambahan anak, kurniakan la kami zuriat yg sihat dan soleh supaya anak itu boley berbakti utk agama bangsa negara dan jua utk diriku kelak...

oooo tidak...

perasaan cemburu meluap2 bile mana org keliling da muler 'berisi'...

comey tak? owang bongok jer kater x comey!

.
.
.
.
.

alamak... da parah da nie... huhu...

moga ader rezeki ku suatu hari nanti...=)


8 comments:

AnneRaini said...

insyaallah tak lama lagi adalah tu...

sypun bile tgk baby org lain terus rasa cam nak pregnant lagi..hikhikhik

.: iEyLa :. said...

sangatt suweettt pix diorang..
ieyla doakan sis cepat dapat baby ke 2.. ;)

Ya ALya said...

amin.....moga2 ada rezeki....

|| NaFiRaa || said...

insyaAllah~ ade lah rezeki tu nanti.. yang penting jangan berhenti berusaha.. hehehehe

ieda said...

semlm baru je post pasal isu ni jugak. entry lbh kurang.hehe...skrg ni ramai org pk ke arag ni kan
http://mypage-ieda.blogspot.com/2011/09/adik-untuk-haziq.html

Gieyana said...

betui2..pic Dr tue sgt cantik..

teringin gak nie..ekekke

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah dear!!! Moga ada rezekinya tu nanti.. Dpt plak baby gurl!! Amin!! Amin!! ;)

NurShahFamily said...

insyaallah ade la tu.... nur pun dpt aleesya pas irfan 2thn lebih.... biar adam manja lama sikit heheheh.. apapun all the best...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers