Monday, September 19, 2011

Salam isnin kamu!

alhamdulillah, 

itu jer yg mampu aku katerkan...

mata ngntok sbb si kecik adam demam...

so sepanjang malam aku tak tido monitor tahap panas adam...

ader satu time tu da hilang panas da... so aku pun selamba lelapkan mata... tetiber terjaga kol 1 pg tgk panas adam kuat balik... tp bagus nyer adam tak meragam cume nyer nak bergayut ngn tekk sepanjang masa...

lenguh beb!

hope adam akan sihat hari nie...

just nak share kater2 yang aku terjumper ni... 
mendalam pada aku...

n insyaAllah akan aku cuber walaupun payah....


*
*
*
*
*
*


Belajarlah BERSYUKUR walau KEKURANGAN

.

Belajarlah IKHLAS walau TAK RELA

.

Belajarlah TAAT walau BERAT

.

Belajarlah MEMAHAMI walau TAK SEHATI

.

Belajarlah SETIA walau BANYAK GODAAN

.

Belajarlah MEMBERI walau TAK SEBERAPA

.

Belajarlah MENGASIHI walau kau DISAKITI

.

Belajarlah TENANG walau kau sedang GELISAH

.

Belajarlah PERCAYA walaupun SUSAH


Percaya bahawa Allah SWT masih sanggup menolongmu

~~~ insyaAllah ~~~



3 comments:

.: iEyLa :. said...

get well soon Adam... ;)

Salina@IbuAqil said...

Insya'allah!! Moga adam cepat sembuh.. Amin!!!

Sufia Mahzan said...

Dalam situasi saya sekarang, soal ikhlas dan mengasihi tu cukup berat. Erm...terima kasih kerana post quote yg best ni!

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers