Monday, March 7, 2011

Tuan Besar Yg Cilik....

yee haaa...
adam sekarang da pandai nengok tv...
tp setakat ni adam tak de feberet citer ar..
cumer nyer bender yg dier suker adalah IKLAN...
kah kah kah...
kalo iklan adam akan lebey tertarik sbb ader music n gambar yg warna warni..
kalo nak tgk adam lagi tekun nengok tv time dgr asma alhusna..
kompom dier akan tercegat depan tv..

tak payah panggil okies... sbb adam namo layan!

see... pot adam kalo tgk tv..
big boss yg sgt tecik!

mulut terkumat kamit ngikut ntah aper ntah..
boley ar kalo nak bawak bersembang ngn adam sekarang..
cumer nyer kena harap maklum la sbb adam ni still guna kids language..
so wat wat paham jer la yer..

best sangat sembang ntah aper2 ntah ngn budak tecik nie=))

waaa... aksi tgh ralik sakan adam nie...
ibu kat sebelah pun da tak heran...
ibu pun tak hingat aper yg adam tgh tgk ni..
kalo tak silap ibu ni time iklan tv 3 yg kaler pul tue=))

see.... da turun darjat...:p
remote jgn harap nak dapat eh...
kegemaran adam...

adam akan bg remote tu in case kalo dier tertekan chanel lain...
kah kah kah....=))

sayang anak ibu yg nothi nie=))


 

4 comments:

Mamaleesya said...

alolo si comel yang noty ni...geram je

Jue aka ibu FarisYah said...

comel je adam ye....siap tak pandai kiri2 kanan

aanie said...

haha..mcm2 la adam ni...nak kena beli remote lain tu...

dlu adam pun suka tgk iklan tv3 tu...tp skrg dah x heran sgt dah...tp klu azan, mmg dia suka...smpi bangun g pegang tv....hehe...

LyNn HaMzAh said...

budak2 kalau tgk tv memang arr focus...lebih2 lagi kartun...hehehe...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers