Sunday, March 20, 2011

Thomas Set: Bekal untuk my hero…


Sesungguhnyer ini sumer ini adalah kehendak nafsu ibu adam… sila jgn gelak kan yer.. sbb nyer adam mmg tak ngerti lagi pasal kehendak dunia…:p
.
Sbb aper yer? Sbb aku da Berjaya menghabeskan sisa baki duit yg ader untuk beli set Thomas untuk adam… biru lagi tue… sungguh Nampak kelakian gitu…
.
Waa… macam anak2 korang gak la kan.. kalo g umah baby sitter sekarang da kena bawak bekal.. sbb nyer adam kan da muler pandai makan.. sampaikan aku yg kadang2 jemu nak masak… of kos la menu everyday berlainan.. tp every week kompom kena masak bender yg sama… jemu!
.
Ader idea tak macam maner nak tangani masalah jemu nie… boley jer tak bawak bekal… tp sian kat adam… at least bekalan aku tu untuk makan tgh hari dier jer.. satu lauk setiap hari aku masak.. menu feberet adalah kentang goreng n sup daging… for breakfast kalo aku rajin aku wat roti telur la.. roti kaya la… roti sardine la… tp kalo tiba tak rajin langsung tak ader…
.
Naper aku giler Thomas eh? Hehehe… no answer… comel kot.. cute… ball pun aku beli Thomas gak… hehehe… bankrupt bankrupt… yg pasti aku suker tgk adam happy… nnt ader rezeki nak beli beg sekolah plak.. adam da boley pakai beg sekolah.. kompom tambah cute kan??
Ok la… ibu adam, sila jgn habeskan duit lagi yer.. nnt ayah marah…
(ader aku kesah!!.... **wink wink**) 



4 comments:

bonda dadif aka akish said...

hehehhe...tade idea utk ilangkan jemu itu....kerane daku tiade buat bekalan utk dadif...dadif tgl ngn tok ma dia...ape tok ma makan...dia pon ikot makan...

ahaa...set thomas tuh...sgt la cunnn!!!ahaa...mau beli jugek la utk dadif..ahahahhaha tak memasal mau juge...

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join belog anda:) follow saye balik eh @ http://ow.ly/4i6yv

wawa said...

zura...thomas tuh febret si ayim jgk tuh...mana mau beli???santek dan cute!!!nak jugak kan..

wawa said...

zura...thomas tuh febret si ayim jgk tuh...mana mau beli???santek dan cute!!!nak jugak kan..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers