Sunday, March 6, 2011

Part 2 : Kami Yang Sakan On Amin's&Nor's Wedding

see... my adam takkan ketinggalan nyer...
I always bring my lil hero ni ke mana sajer except waktu kerja k..

tak boley hidup without him...
so aper kater momies kat luar saner..
aku bukan la manjer kan sangat adam ni cumer, aku bg perhatian yg lebey selagi adam belom ader adik..
nnt kan ker sian kalo sekarang pun tak dapat manjer, nnt biler da ader adik kompom la lagi terbiar..
kih kih kih...:p

masuk keta kalo nampak aku nyer spek kompom dier nak sambar dulu...
sekarang ni yg tinggal elok lagi spek yg bingkai putih ni n pink dark purple tue..
sian aku, yg lain sumer da punah... **padan muker...

my encem little hero!! 

nak gak try pakai senri walaupun hengot berot...:p 

ader gayer tak?
kemain betoi budak tecik nie=)) 

okie... ni my oldest sista...
gugurl kiri kanan tu anis n ain her daughters..
afiq tido kepenatan...

nak bergaya gak.....
amik....

anis... ain n afiq....

along n afiq..

anis yg influence adam main turun naik tangga....
n now adam da pandai naik n turun n best part langsung tak jatuh walaupun first try..
anis ajar adam caner nak naik n turun ngn betoi...
bebel2 anis ajar adam...
*** kids language la diorg bercakap... ntah aper yg adam cakap aku pun gelakkan jer..
hanyer anis yg faham... kah kah kah...

** afiq adam n anis.... wif aku...

anis kulur kilir nak guide adam... 
sampai adam rimas n nanges2...
kah kah kah...
ciri2 kakak yg baik...

my lovely son...

adam kena dera ngn pak long...
adam namo pak long tp pak long sajer nak test power...

adam yg comot sudah!!

berebut belon anak auntie ita...
tak alu tol anak ibu nie...:p

aku berjaya dapat kan belon kater adam...
sekian.....:p


 

1 comment:

Fieza79 said...

gi kenduri ehh...hurmm kami dh lama rasa tk dpt undangan kenduri..huhu kalau ada pun asal mls je nk gi..dh tkde jemputan baru tingin pulak...

mcm2 aksi adam ye...best arr jumpa sedara mara bila time kenduri kendara mcm ni kan..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers