Monday, March 21, 2011

On our way to umah Ummi Ain….:p


Yeee haaa… encem tak saya auntie2?.. sayala budak cute yg banyak akal tu!!
.
Ok memandang kan kunci motor en hubby tertinggal kat umah BOTA(umah my father in law), so sepanjang minggu ni nampaknyer aku kena la menghantar dan menjemput en hubby ke pejabat yer… 
**alamak da tak boley ngulor da….:-(
.
Nak d jadikan citer kan… tu la dier kalo nak asik salahkan wife jer kerja nyer… dolat.. padan muker!!... Lumrah dunia kan… kalo kiter miskin… kalo kiter berada kat bawah selalu la d perlekehkan… org yg byk duit ni selalu anggap kiter yg miskin ni nyusahkan… bebankan… Ader aku kesah… hahahaha… kemain plan nak belikan itu belikan ini… ok fine…  aper da jadi?? Hahahaha… Biarlah RAHSIA…..
.
Biler en hubby  yg memandu (sementara nak sampai ke opis dier jer), aku pun amik kesempatan la posing with adam… hehehe.. op kos la adam da mandi.. adam owayz mandi ngn ibu d awal hari.. dulu sebelum ada adam selalu berdua ngn en hubby sekarang no need coz da ader adam! Mandi berdua… gelak2 berdua… semayang berdua… ngaji berdua… main berdua… makan berdua… n tak ketinggalan tido pun berdua2an… en hubby jgn kaco ok!! Hehehehe… caner nak dapat adik nie?? Ngeh ngeh ngeh……
.
Piece no war!!!....:P




2 comments:

bonda dadif aka akish said...

amboi2... adam hepi ye...

konpem la adam hensem....kawan2 dadif mmg sume hensem2...

=)

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

comel je posing si anak nie...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers