Tuesday, March 8, 2011

Mengharap Sinar Di ufuk Timur..:p

ermm..
aku masih memberanikan diri untuk coret kan sumthing kat sini...
walaupun hakikat nyer risiko yg teramat tinggi...

maner mungkin aku tak tulis sumthing kan...
dulu biler ramai cakap kat opis da kena block aku tak amik pusing sangat..
tp biler da kena batang hidung sendiri...
padan muker aku!!

itu la perasaan korang2 sumer yg da lalui nyer kan...
naper kena block? 
biaser la kan company ni d punyai oley cha ya nun alip..
maner ley tgk aku bersenang lenang BW kan... sbb ader gak mulut2 yg sampaikan jeles ngn situasi aku... but aku tak amik pusing sgt sbb mereka ader alasan mereka sendiri mengapa dan mengapa... aku pun da bgtau en hubby how to solve dis problem... mmg sedey la kan... FB aku tak minat sgt...

how terkantoi...??
sbb nyer aku masuk opis jer terus log in blog. even banyak keja or not..
mesti nak log in.. so dalam server ader rekod kot sumer ni.. maner la aku tau kan... 
so dalam server akan terekod aku berblog almost a time... means dari pagi sampai ke petang... pendek kater macam aku tak wat kejer lain langsung pun... 
**mungkin kadang2 betoi gak kot...
En IT pun tak penah nak bgtau... kalo sumer ader rekod kompom la aku berhati2.. so dalam server rekod aku hny berblog without notice aku ader wat keja or not.. maner la server tu nak tau kan... dier bukan ader mater pun... bermula episod aku melangut yer.... sgt tak suker...=(
so masalah nyer yg da ter rekod tue da ader rekod:p naseb badan la kan kater once opismate aku nie.. so redha n pasrah jer la... blogshop?? mungkin biler da ader internet kat umah nnt baru aku start all over again kot... sedey kan..=(( 

so activiti BW telah pun tiader wat sementara waktu nie.. terpulang la pader korang2 nak dtg or tidak da after dis.. aku pun tak boley nak salah kan korang... wat eva it is aku sayang korang2 sumer yg maner rapat2 ngn aku tue... mommies adam... nnt esok aku pos korang nyer ole2.. nina syakina... mommies2 yg selalu dtg terjah kat sini... kalo aku sebut kang ader yg tertinggal ader plak yg kecik hati so aku wat as general jer eh... 

tq for support aku before dis till now... future kalo ader rezeki da ader tenet kat umah aku g umah korang sumer... doakan yg baik2 belaka untuk aku yer... 

or ni tanda2 aku nak say gud bye for this company? en hubby can I?

arrrr... sedey nyer!!

tatap wajah my little hero ni sebagai pengubat hati....


 

6 comments:

r|nA @ ja|j|na said...

oqq, mmg sedih kalau terpaksa tinggalkan dunia blog..kat sinilah kite nak cari kawan pon kan..

mummy_ayu said...

sedihnya....ayu pun selalu dtg keja log in blog...pas tu kadang2 on ejr tapi buat keja...takut gak kalu kena blog...sabar ej la..dugaan ini..HB kat sini..

bonda dadif aka akish said...

aiseh...sabo yah zura...kite pon dtg opis mende yg dibukak selepas emel adelah belog...

takpe..memahami..

=)

CuTeMiUt78 said...

eemmm dah mengalami situasi cenggini.. memang klu keja ngan co **** gitu la... so after this nak aply streamyx tak.. meh register ngan kita..

~Siti Hajar~ said...

Walimatul Urus

Assalamualaikum..

Sy nk jemput Zura sekeluarga ke rumah sy pd hari Sabtu, 19/3 ni..
Sy bt kenduri kesyukuran, no fon Zura xde la, sy jemput kat cni yer..hehe

Jemput la dtg k..

p/s: Jengah blog sy utk pln lokasi yer..

Teacher Ana said...

jom join GA qalish.com
http://www.qalish.com/p/bloglist-kaum-ibu.html

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers