Friday, March 25, 2011

Kasih Jumaat....

Salam sumer... Salam jumaat...

Now aku mmg ngaku aku da jarang sgt BW... bukan sebab aku da riak... da somobong... bukan tak sama sekali..... aku cumer terganggu oley sekatan dari pihak management... aku tak mampu nak BW sbb aku sekarang dalam pemantauan... ader aku kesah... hehehe...

lumrah biler kite tak mengunjungi pasti makin berkurangan la yg berkunjung... aku tak salah kan kalian wahai blogger sumer... lumrah dunia... cukup la sekadar aku mencatit segala kisah aku untuk kenagan adam suatu hari kelak... hari ni aku tersangat la bz.. da tak tau nak manage kejer sudah... my mom call td pun tak boley nak layan... kejer manyak nak mampus...:-(

tp biler kerja tak ader langut... ermmm naseb la labu... huhu... aku plan nak beli notebook.. memandang kan aku pun da jatuh cinta untuk ber business=)) hehehe.... tp duit tak terkumpul lagi... en hubby tak halang cumer dier soh kumpul duit sendiri kalo nak... berjanggut la jawab nyer... 

hope ader la rezeki suatu hari nnt... mak kater kalo nak berjaya kena la susah dulu... so mungkin ni cabaran yg harus aku telan.. nak beli broadband... nak pakai maxis BB la... aku da survey samada nak beli notebook, IPAD, BB or IPHONE... tp sumer nyer tak berkenan...

ader pro n con sesuatu produck tue.. so aku bulat kan hati nak beli dekstop... mungkin mahal kan... sbb adam pun da makin bijak... adam pun bakal nak guna PC gak nnt... boley ar bg dier belajar sikit2... kalo beli notebook macam susah... n kena jg beria.. dapat kat adam sekali dier pijak tak ker menanges=((

hehehehe... tgk la kalo terkumpul duit nnt akan aku berusaha gak nak beli... tak pe la en hubby, sy sahut cabaran nie... mmg sedikit kecik hati, ye la org tu manyak duit niat jer nak beli aper... tergerak nak beli aper swap jer card credit... no hal... org tue gaji besar... aku sedar gaji aku sgt la ciput... da la kejer ntah aper ntah... ader degree pun macam tak guner jer... org tue ader pangkat besar, status.. family kaya... aper la kalo nak d bandingkan dgn aku ni haaa... aku tak mampu nak bermewah mewahan... aku manyak tanggungan... as long as aku mampu ceriakan adam its enough... bab lain persetan kan jer la... 

erm... asal emo plak nie... mmg aku emo pun rite now... since semalam... otak serabut... balik keja semalam pun, lepas suapkan adam makan kek aku terus masuk bilik... tak masak n tak makan... EMO!


ooooohh my little hero... i love you much much much!!!!
aper yg harus ibu wat sekarang.... terus memendam raser its better rite=) tambah emo semalam lepas sembang ngn mama mayraa... maser sembang pun da nak nanges tp cover... balik umah biler kenang balik mmg da tak tahan... hope Allah murahkan rezeki aku dan keluarga ku....:p

insyaAllah selagi terdaya... aku ttp akan bertahan di sini....:p untuk mu ADAM sayang....

 

3 comments:

Myra Jay said...

Sabar ye dear.. Nape nie?? Ada masalah ke??
Apapun bersabar k..
Ada hikmahnya nanti :)

BTW semoga tercapai cita2 nk berbisnes :)

bonda dadif aka akish said...

amin..amin..amin..

muge rezeki dilimpah ruahkan oleh ALLAH...

ape yg penting kite usahe..insyallah..

sabo ya zura...

=)

aanie said...

pakai galaxy tab la ok gak...

memang la down bila tgk org byk duit..nak apa, beli je..kita ni melopong je la....nak mkn pun kena ikat perut...
xpe, bisnes ni awal2 mmg susah skit...kena banyak sabar...

semoga dimurahkan rezeki...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers