Thursday, March 3, 2011

Creadit to my darling!!

korang raser comel tak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehehehehe... hadiah pemberian dari en somi...
balik dari lost world ari tu en somi ajak singgah jusco ipoh..
en somi kater sian tgk kasut aku yg da barai tue..

aku ni spisis kalo boley satu tu nak lanyak sumer tempat..
so aku mmg la tak suker tukar2 kasut..
kalo beli pun aku akan make sure kasut tue sesuai untuk sumer keadaan..

hehehe..
before asik pakai scholl jer..
memandangkan kat ipoh tak jumper kasut tu, rembat la yg ni plak..
ok wat..
tak mengecewakan..

korang ader habit macam aku tak?
kompom tak kan...??

hehehehe.....


 

4 comments:

Nigina said...

cantiknya... tapi kasut school tu sedap pakai... hehehe

Fieza79 said...

kenapa tk rembat 2-3 pasang je...hehee somi belanja kan...

aanie said...

syg en somi kat zura ye...hehe...

sy pun jenis lenjan pakai 1 kasut je wpun ada 2,3 pasang lagi...hehe...malas nak tukar2...

LyNn HaMzAh said...

cantik2...suka tengok...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers