Monday, March 7, 2011

Biler Blog Akan di Block

Gelap gulita la hidup aku nnt...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sangat sedey okies!!!


sbb nyer td baru dapat biter yg kemungkinan besar blog pun bakal d block!

sbb utama, BOS BESAR arrr... yg mengkantoikan staff2 dier yg sgt berdedikasi ini=))
kah kah kah!!!


padan muker aku...

so aper akan jadi pader business aku?

aper akan jadi pader BW?

aper akan jadi pader maser aku yg terluang melangut nie?

tak tercapai akal ku untuk mikior kan nyer...=((

so en boss siler la beri sy kerja yer..

jgn biar kan sy melangut...

jgn seksa batin ini...

jgn biarkan aku sentiaser main game kad2 bo**h tue yer...

atau aku perlu langgani beruk band kembali??

en ikram tolong cover macam dolu dolu boley?

mr koh... wat2 buter boley tak?


argh!!!!!!!!!
sedey nyer=((


 

10 comments:

:|: TinTa Kibod :|: said...

salam..

awk..cm opis sy x blog semua..gambo jek..pstu nk upload gmbo pn x leh..uwaaa la gak..

dsbbkan guna streamyx kt umh..kene berokben gk la klu balik kg..so sy gna berok gk la klu kt opis huhu...tp gna limited je la..prepaid pnya..huhu...

Myra Jay said...

Cmne yang smpai leh terkantoi nie..:)
Klau kena block tentu bosan kan:)
Nanti pandai2 ar bodek bos tu ye:)

Ghumaisha said...

ASKUM BLOGGER...ALREADY FOLLOW UR BLOG...JEMPUT JD GHUMAISHA BLOG FOLLOWER DAN KLIK LIKE FB FANPAGE GHUMAISHA UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TUDUNG2 TERKINI DI PASARAN..TQ

r|nA @ ja|j|na said...

oh tidak..mmg gelap gulita hidup ini kalau takde blog..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala x bestnyer kalau zura dah x de blOg...mesti sedih giler kan?

mcm ne leh kantOi nie zura?

LyNn HaMzAh said...

x syoknya kalau kena block...huhuhuh...mudah-mudahan x diblock la yer...

Mrs Nageb said...

same..cuma ofis I telah pun memblock blogspot..huhu

Mamaleesya said...

mesti boring giler kalo blog di block...fb takde okie lg

Dda Ly said...

ololoo tak pe la, nanti masuk berukben tu ok la kan kan..:)

meh ke rumah..
~oh student!~
keep in touch ye..♥♥♥

mamalieyna said...

huuu~ kite dh betul2 block..seb baik masih ada en broadband kt umah..so BW kt umah jerla..wuu..

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers