Monday, March 28, 2011

B.E.N.G.A.N.G!!!!!

kosong!
itu la aku...


ntah naper.... tensen sangat da nie... tekanan demi tekanan lately nie...
macam2 yg berlaku...

mungkin kah ini sumer dugaan untuk ku... 
untuk menguji ketabahan hati...
kemuncak kebengangan melanda... 
waaa......:-(
.
.
.
.
Azura,
 
Kindly issue a letter to Hertz to revise their lot number to JCM2/G-13

"bengang la kan dapat email cenggini.... mmg bahalol betoi mamat ba alip ba ya ni.... tak tau ker aku saper?
designation aku aper? ingat aku ni kuli batak ko ker?"

Dear Lee,

I do not know any matters about retail shop...

I don't have any info regarding this...

I do not know from A - Z...

TQ..

"aku pun reply la kan...."

------------------------------------------------------------------------------------------------------

"then dier reply balik..."

Azura,
 
Dengan menggunakan Letter Hear (ko salah eja ok!) MIJM, taipkan surat kepada HERTZ dengan menyatakan changes of address from current to JCM2/G-13
 
Tunjuk kepada Mr. Benard sebelum cetak Letter Head.

"aku reply balik..."

Lee,

I think you should provide me previous letter to HERTZ and explain me further... should have previous filed.. I don't want take for granted.. Just do it..

If I not mistaken Shasha was handle it before. Husna also doesn't know about this. Already asked... Liza also was not...

Before, Mr Benard ask me to handle n develop affiliate program (marketing program) with retail shop for travel card member benefit... This is admin matters... 

sorry & tq...

then mamat ba alip ba ya ni tak reply... mungkin akan bersambung esok... mmg cacar marba lately ni... yg paling aku bengang aku dept sales... ko dept planning... how come ko nak instruct aku kan? kot yer pun benard yg suruh... ask benard la nak instruct aku... sakit hati betol... A to Z tak tau paper, last2 aku plak nak d suruh wat itu ini... 

bengang giler da nie... satu lagi suker suki jer Mr B ni soh aku g exhibition dis week... mmg trouble betoi la boss aku nie... aku bukan EVENT dept ok!! sila soh budak EVENT yg pergi... nak aku wat kejer extra... naik kan la gaji aku... tau aku boley wat itu wat ini, tp biler mintak naik gaji macam haram jadah jer... 

aper nak jadi nie... makin lamer makin naik minyak ini org... sgt tensen... bukan aku nak berkira kerja.... honestly aku giler cintakan marketing.. tp berpada la nak amik kesempatan kan... takat mintak tolong boley timer lagi... tp kalo da pijak kepala mmg hangin la kan... kater aku itu ini... tp biler perlukan aku kemain melangit memuji... biler da tak nak kutuk kemain sampai selisih pun tak pandang...

huuuuu... hangin betoi hari nie... tak pasai2 makan aiskrim cup large lagi okey.... ni yg nak pujuk en hubby nak benti kerja nie... kalo mampu da lamer aku benti n nak concentrate kat business... wat kecil2an... then da ok baru la kembangkan lagi kan... huhu... siler berangan la pn azura yer....=(

note: just wait perang esok hari... naseb la dapat pekerja mulut laser cam aku kan... boss plak putar belit alam... dapat kaki kipas menjatuhkan melayu jer... dier jer la yg betoi... dier jer la yg bagus....

to b continue....



 

5 comments:

bonda dadif aka akish said...

alamakkk.....rumit juge masalh mu ini zura....

maen order aje kan..mentang2 la kite ni org bawahan...suke suki dia aje kan..

apepon zura..tabahkan hati....igt...cume mau cr rezeki..

=)

mamalieyna said...

aduhai..sabar ye zura..laser zura brtmpat..hu~ mmg isu kerja ni tak kan habis selagi kita bekerja pekerja kpd majikan...tak puas hati mmg selalu..eeiii..sama2 tumpang geram..hu~

apapun...sabar ek..mana yg dirasa betul buat jer..

amiey lee said...

sabarrrr

ceqjulia said...

yeahhhhh.....u are the best and POWER....kami berbangga ada anda...

ceqjulia said...

yeahhhhh.....u are the best and POWER....kami berbangga ada anda...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers