Monday, February 7, 2011

Senyuman Si ibu TIDAK Semanis Senyuman Si Anak...:p

korang suker tak biler anak2 happy??
pader aku, senyuman si anak sgt bermakna...
kalo boley nak little adam nie sentiaser dalam keadaan yg seronok...
pixca ni aku snap maser makan ikan bakar with my mom n bro...
kat maner lagi kalo bukan kat Ikan Bakar Teluk Batik...
tp mungkin sebab cuti penangan masakan kurang menyengat...
aku punyer la promo kat my bro masakan kat situ sedap, tp malangnyer dat day, masakan chef ala2 biaser jer... sian my bro... big thanks to my en somi belanjer kitorang sumer...
next entry la kau citer pasal menu eh...
see.... betoi tak aku cakap...
manis kan senyuman my little bro nie...
biler adam ngah happy boley ar dapat snap gambar2 cenggini..
tu sbb aku sgt suker gambar nie...=)) 
biler di nyakat oley opah, senyuman melerat ni sgt aku admire...
kih kih kih...
***macam org lain tak ader anak jer bunyi nyer kan...
ngader2 lebey kan aku nie...
asik nak puji anak sendiri jer kan...
credit to my hubby sbb da muler berjinak untuk snap gambar...
gambar2 ni en somi yg snap kalo korang nak tau...
sebelum nie en somi mmg payah kalo d ajak bergambar..
nak tolong tangkapkan gambar lagi la payah...
hehehehehe=))
.
.
.
but, finally after sumtimes, he also fall in love with snap snap pixca=))
love you so much darling..
will love you till end of my life...
moga Allah rahmati perkahwinan kiter sehingga ker akhir hayat...
amin...

p/s: kalo korang bacer jgn luper aminkan tau=)) paksa rela nie....:p


kalo korang raser korang comel, klik HB untuk aku sekali yer...

4 comments:

CiK JuE said...

AMINNNNNNNN....memang senyuman adam manis sangat senyuman ibu dia pun ape kurangnye...

Fieza79 said...

sama je manis senyuman si ibu dgn si anak..sweet..!

eT said...

sweet jek senyuman dedua tuh..
like anak..like mak..ngeh3...

Suhami Ahmad said...

Amin... :)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers