Wednesday, February 2, 2011

Part 4: Pertunangan Anith & Azrul.... My Husband & Me Gambor=))

hik hik hik...
kami kalo ader peluang mmg suker bergambor...
so this is last part of pertunangan Anith n Azrul=))
.
.
.
jom layan my pixca plak eh..
af kos la with my beloved hubby n also my little prince..
Mohd Hazwan Din bin Hashim
Muhammad Adam Hifdzan
seronok biler bergambor nie...
ni maser kat dalam bilik pengantin sebelum rombongan meminang sampai...
tp terluper nak bergambor ngn pengantin..:p 
yg ni plak after majlis selesai..
muker dah berminyak sakan...
kami terpaksa pulang awal sbb just after majlis en somi nak g penang coz esok hari kol 8.30 nyer ader meeting ngn pengarah. so tak dapat tolong kemas umah..
bersendirian la Anith kemas umah sbb sedara mare pun time aku balik sumer da angkat kaki.. sian anith yer.. biaser la kalo da wat majlis, at the end kompom penat nyer.. tinggal la tuan rumah terkontang kanting=))
.
.
.
last but not least,
semoga pertunangan ini akan berkekalan hingga ker jinjang pelamin..
tarikh umah gugurl: 28/29 Mei 2011
tarikh umah boboy: week after...:p

p/s: Tahniah to my SIl sbb akan berangkat ke sarawak next week. SIL baru dapat posting. so selamat mengajar. selamat meneruskan cita2.. n selamat jaga diri d tempat org.. sarawak da maju, so dont wory kompom happy...:p


jgn luper klik yer=))

1 comment:

tiefazatie said...

wah...romantis gitu..hihi

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers