Wednesday, February 2, 2011

Part 2: Pertunangan Anith & Azrul....

d awal majilis berjalan adam tido, sebab adam terlampau penat...
kalo korang nak tau adam tido kol 12.30pg ok dua2 malam before majlis...
hati aku sgt la riso kalo2 meragam plak si adam ni nanti=))
.
.
.
jom layan pixca yang sempat aku edit sikit2 ni eh..
time majlis berlangsung adam da terjaga..
nanges...
.
.
.
moral of the story gambar dalam ni bukan aku yg snap sbb aku g nenen kan adam.. so tak byk sgt la sbb org yg giler bergambor tak samer kehendaknyer dgn org yg kena tolong amik gambo kan.. hik hik hik....:p
.
.
.
hantaran dua2 belah pihak..
gugurl bg 30 dulang=))
boboy balas 11 dulang=))
gugurl theme green gold..
boboy theme purple... 
ni time sarung cincin...
dapat dua cincin sekali gus yer...
wang hantaran : Biarla Rahsia...:p 
anith yg tersangat la cuak=))
second time cium mencium bakal mak mentua... 
sempat bergambar bersama tunang nyer Azrul..
sumer nyer gara2 sporting Cikgu Raudah yg panggil Azrul masuk bergambar ok... 
kelat jer muker my father in law sbb dier tak baper setuju...
tp yg pasti yg lain sumer happy dapat tgk Anith n Azrul bergamba..
sorry la yer bapak mertuaku.... 
ni selepas majlis...
sebelum Anith tanggalkan make up=))

alhamdulillah majlis berjalan ngn lancar..
moga hubungan diorg akan kekal n berakhir ker jinjang pelamin..=))


p/s: tarikh kawen?? next entry k...:p jgn marah...


jgn luper klik yer!!

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers