Tuesday, February 22, 2011

Part 2: Lost World of Tambun...>> Biler Adam da mengantok....:p

hahahahaha...
ini la sebab nyer naper aku tak turun da kat next stop..
only turun kat arnab jer...

tu pun adam da huyung hayang...:p

sebab utamanyer adam tersangat la mengantuk.. biler naik tren kan berangin.. tu la sebab nyer adam lagi cepat ngantok.. so aku pun sempat la merakam detik sejurus adam dalam keadaan yg tersangat mengantok nie=))
mater da tak boley blah da...
da berat sgt da tue...
aku panggil pun da wat muker seposen..

akhirnyer terlentok kat opah...
aku panggil pun da tak sedar..

sempat aku pusingkan kepala adam..
hehehe:p

biler da sampai kat tempat asal, aku pun dokong la...
tak sampai hati aku tengok biler adam ngantok tahap gaban cenggini...

balik kat khemah yg di sediakan aku pun baring kan adam..
adam da tak hingat dunia..
tambahan angin plak kuat.. sejuk lagi la bertambah lena si adam ni ha...

thanks opah coz sudi menemani aku...
en hubby?

sbb ader opah en hubby amik kesempatan main all games yg ader...
so aku tinggal ber3 jer la ngn opah n adam..
en hubby da tak hingat dunia=))

sian kaki anak ibu..
jatuh maser main lari2 ngan anak saper ntah..
darah banyak gak..
tp adam tak nages aku pun wat dono jer la...

kang kalo aku tegor kang, dan dan tu dier sakit n kompom akan nanges=))

p/s: adam tido lebey kurang sejam sengah gak time nie... melangut la ku ngn opah sbb tak ley nak wat aper... tunggu adam balik sbb en hubby ajak g jusco... en hubby nak belikan kasut baru untuk aku...=))


 

8 comments:

bonda dadif aka akish said...

alar tiannn..ngantok beno gamaknye tuh..

lagi tersiat sket kak kaki ...

takpe...membuktikan adam mmg boi!!

=)

Zue AnnaLeeya said...

olooorrrr... ngantuk sgt adam tuh erk... hehehe... chumel...

eima said...

senang nye tido ..huhu
klu fahim jgn harap la ..slagi tak masuk keta tak jalan 20km ...tak tido nye die ...

mamalieyna said...

alaaahaaai...gambo paling mahai ni..sudah nak capture..heee...sian adam..mengantuk sangat yee...penangan jln2 mmg gitu bebudak ni..hee~

LyNn HaMzAh said...

alahai kesiannya adam...memang dia penat sangat la tu kan...

Faiz said...

huhuuu..kesiannya tgk die gntok sgt.haha..

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

norihan said...

wah...seronoknya dapat jalan2...cuti2 Malaysia ke zura..sampai ngantuk2 adam main air ye..

aanie said...

hehe, comel je budak ngantuk ni...

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers