Sunday, February 20, 2011

On my husband besday, celebrate kat SR jer...:p

**entry ni masih menggunakan khidmat address blog sajer...
sbb da edit awal2 n luper nak publish...
muler2 nak tenang kan hati pasal kes panas ari tu..
tp biler da bertangguh biaser la manusia kan selalu alpa..:p
:::
:::
:::
ok ...
jom kiter layan aper yg kitorg bedal maser makan kat SR tempoh hari..

ni menu untuk my little hero..:p

this for me!

this for my hubby!

ni plak aku nak.. selera tekak aku la kirenyer!!

its mine!!
my fav >> ice blended mocha..

my hubby's...

adam plak mmg suker sgt pader kentang=))
so mmg laju la dier makan...
sangat seronok ini budak..

sedap sampai hisap jari tue=))

see, adam kalo ader peluang minum ice, kompom akan sedut sampai sepruh macam unta!!
sian aku air aku adam yg banyak minum..
anak nyer pasal aku beralah la..
tp kalo ngn my hubby... no ganti balik!!!....:p


comey tak??

aku tau la aku tak comey...
bukan aku... tu yg kat tepi saner tue...
**sedey tau kater aku tak comey!!

last but not least..
musti la ader sekeping gambar kami...
as usual my hubby owayz like dat...
susah nak dapat hubby with muker yg senonoh...

pang sekali baru tau..
acecece macam berani jer...


 

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers