Saturday, February 19, 2011

My little hero swimming suite....:p

nnt kan kehadiran kami warga Jabatan Laut Lumut yer...
kih kih kih..
.
.
.
.
tak sabar plak nak p saner..
actually aku tak penah masuk lagi..
namer jer dekat ngn deme kan...
ate nyer, mmg tak ader maser nak sampe ke saner...

burok beno aku cakap peghaq...:p

semangat nyer pasal siap beli baju mandi yg baru lagi untu adam..
tak la mahai bebenor...
harga mampu milik jer..
RM55.90...
jadi la kan...
bukan nyer dapat pakai lamer pun...
budak kan cepat beso...

ni pilihan en hubby...
dier yg nak nie..
dok gadoh milih ngn aku...

aku kan isteri yg baik...
beralah jer la...
acecece...
sbb beralah sbb en hubby yg bayor!!!
wakakakaka....

ok, tunggu la aper jadi pader kami nnt yer=))


 

2 comments:

cik puan akish said...

swimming suit yg comey2 gtu..

ttu kacak adam pakai..

=)

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)
tq

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers