Thursday, February 17, 2011

Kalut Cari Ayah Da Hilang.....

sejak jadi driver tak bertauliah nie...
aku mmg selalu turun naik opis en somi=))
tp one day tue, en somi sakit peyut...
so sementara tunggu en somi yg senyap2 masuk toilet tue, aku pun tanyer la adam maner ayah?
kalut adam mencari ayah...
kih kih kih...
aku gelak...=)))
berusaha lari kulu kilir nak cari si ayah...

sanggup tue pusing2 banyak kali mencari ayah...
tu sign adam kalo nak mention tak ader...

sempat main lari2 ngn aku...
penat wey kejar ini budak botak....
adam selamba jer... aku jer yg tercungap-cungap=))

tp biler da lamer sgt si ayah menghilang, adam da muler tension...
wat muker serius ajak balik umah...
sian adam...

p/s: korang penah pergi ker opis husband korang? aku da muak pegi da sbb selalu akan jadi pak pacak=)) asik menunggu en somi yg terlampau la sangat bz... tp adam suker sbb boley main turun naik lif=))


Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

4 comments:

rina a.k.a jaijina said...

wah, sukelah adam dapat main lif..biasanya, kite kene tunggu hubby datang pickup kat opis..jarang sgt pg opis si hubby..

Fieza79 said...

wahh boring giler menunggu asben buat keje kan..penah jgk dulu gi opis asben..sekali dua je pastu dh tanak ikut lg dh...hehee

skjap ayah dh hilang adam dh mula risau cari..

ita cutevirus said...

ade gak pegi skali skala...
tapi bosan la...

CiK JuE said...

hari2 sebab kami satu bangunan........

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers