Tuesday, February 1, 2011

Island Hopping @ Pulau Pangkor....:p

tak pasal2 ari ni aku kena ke laut...
.
.
.
memancing??
.
.
.
nope!!
.
.
.
actually ader group island hopping today...
by rite aku tak payah ikut.. but suddenly staff aku tak masuk keja plak da..
bcoz of ramai kanak2 terpaksa la aku ikut..
.
.
menjemurkan muker yg baru nak pulih lebam nyer, since aku balik dari langkawi last week=))
pasrah jer la kan.. da boss suruh.. keja makan gaji k..:p
enjoy gak ar sbb group ni tak banyak kerenah n nak layan budak2 jer..
so aku pun enjoy samer la..
see??? enjoy kan aku? 
enjoy dalam keterpaksaan...
sementara diorg ngah wat beach xtvt, aku dok lepak kat pantai...
baju extra tak bawak... tp da kena turun ke pantai, terpaksalah merelakan baju nsuar ku basah...
sob sob sob... kalo tak macam maner nak sampai ke pantai kalo tak meredah air laut kan... 
sambil2 menghilang kan bosan... 
rindu kat adam dtg bertandang sbb byk budak kan..
tak sabar tunggu adam besar sikit nak bawak round laut  n pulau plak..
sekarang adam tak pandai lagi kalo nak bawak snorkling kan... 
see the group enjoy the xtvt=))
so kalo korang berminat nak ber island hopping d pulau pangkor,
jgn segan call aku eh...
aku tolong arrangekan..
kalo rakan blogger nak g, aku boley adjust reger sikit la...:p


klik klik kalo baik hati yer=))

3 comments:

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer p pangkor, tingin nk p, blh tgk2 ikan lagi...bila la nk merasa camni xtaw la..huhu

Fieza79 said...

lama tak g pangkor...mesti byk perubahan kan...mcm2 ada tak..?

norihan said...

Zuar,saya duduk sini dah lama,tapi pangkor tu rasanya baru je sekali pergi...kalau macam tu saya nak gi saya bagitahu zura,boleh dapat murah ek..?:)

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers