Tuesday, February 15, 2011

Cantik nyer Ciptaan Allah...

waaaa...
pagi2 da wat hidup aku raser bersyukur ngn nikmat Allah...
pader aku gambar ni sangat cantik..
.
.
.
mmg la aku tak ader DSLR beb...
just nak menghargai sesuatu yg Allah kurniakan pader kiter..
gambar ni aku snap pg semalam...
.
.
.
M.A.T.A.H.A.R.I. .T.E.R.B.I.T
.
.
.
sangat cantik...
after aku turun dari keta nak g thumb print aku terperasan pemandangan indah ni dari side mirror... so dgn selamba aku stop kan keta even keta kat tgh2 jalan...
sian kat mat2 bangla yg heran tgk aku tetiber kuar kan kamera..

**ader aku kesah... ni negara aku ok!!!

 
sejuk n syahdu mater aku memandang...


cantik tak pader korang?
cantik kan??
::
::
::
haaa sure korang terpikir n tertanya2 kan...
pukul baper aku masuk kerja??
aku masuk keja kol 7.45 pg..

but sekarang kan lambat terang..
tambahan malam td hujan..

so jgn pening2 kepala yer....


>>> happy blogging <<<

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?

No comments:

Tautan Kasih Cinta Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

My First Hero

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Hero kedua !

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Bunga Penyeri Kehidupan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers